Spørgerunde - Part #4


Det er ikke mange spørgsmål jeg har fået, men vil da lige svare på dem jeg har (som er passende) nu her til aften. Så here we go!

* Hvad er Giz?
"Ehm hvis man tænker sig bare en smule om kan man nok gætte sig frem til at det er en forkortelse af mit kælenavn, GiZmo (;"

* Hvis du har problemer med elevpladser, hvorfor skifter du så ikke uddannelse? Der må være noget andet du kan bruge udover en uddannelse med krav i elevplads. Har du overvejet vikarfirmaer? De mangler ofte medarbejdere - om du har erfaring eller ej.
"Fordi jeg efterhånden har skiftet uddannelse så mange gange pga. netop dette problem, så nu gider jeg - undskyld udtrykket - fandme ikke tage flere uddannelser. Derfor vil jeg stoppe efter HF og bande og svovle mig til et arbejde eller kæmpe med næb og klør og kysse dem i røven jeg kan for at få en elevplads og få min uddannelse som skal være den sidste EVER i mit liv. (:"

* Hvad fik dig til at bruger Blogger i stedet for Wordpress eller nogen af de andre?
"Det var den jeg faldt over først og den udfylder de krav jeg har til min blog som den er lige pt. (:"

* Jeg har fulgt dig i mange år nu giz, og er meget inspireret af dig :) Savner du ikke tit at kode din egne designs som i gamle dage? :)
"Jeg har aldrig selv kodet min hjemmeside og jeg savner IKKE den måde det var på dengang. Der var konstant fejl i systemet og de blev aldrig rettet så jeg kunne til sidst INTET med min blog. Derfor har jeg droppet det helt og det har aldrig været en bedre beslutning. Og jeg vil ikke kode selv for det kræver for meget af min tid som jeg kan bruge på at blogge i stedet for. (:"

* Er du gået kold i my wrecked journal..? Den vlog nød jeg ellers :)
"Nej det er jeg ikke. (: Der er bare ikke tid til det så længe der er eksamen og jeg er booket op. (:"

* Hvis du var Cosmo i én dag, hvad ville du så lave?
"Hold da op! Så ville jeg sove, sove, sove, spise, sove, lege, ligge og blive nusset, sove og bare være kat. (:"

* Gad du godt have flere katte end kun Cosmo? :)
"Jeg har længe overvejet at finde en legekammerat til ham så han ikke skal gå og kede sig sådan hele tiden og gå og åbne skabe og skuffer for at få lidt spænding i sin hverdag. Men ved ikke om jeg tør da jeg helst ikke ser ham ændre sig."

* Hvor mange par sko har du? ;)
"Puha. Har faktisk ikke ret mange. De kan i hvert fald sagtens tælles på 2 hænder."

* Hvor vil du helst bo henne i danmark? :)
"Hvis jeg selv skulle vælge, så ville jeg sige hvor jeg bor nu, Faaborg. Hvis det skulle være med hensigt på fremtidsmuligheder og jobmuligheder så ville det nok være Odense eller Aalborg."

* Hvad bruger du din facebook til? :)
"Bruger den til tidsfordriv, til at holde kontakt med folk jeg ikke snakker med til hverdag og faktisk ikke andet."

Det var det for denne gang. Hvis I skulle have lyst så kan I stille mig flere spørgsmål herunder:

2 kommentarer:

 1. Heeej! :)

  Jeg kan rigtig godt lide din blog,
  jeg tænkte på om hvis jeg lagde dit link på min blogroll, om jeg så kan få dig til at gøre det samme? :)

  mizze-pii.blogspot.com

  God weekend.

  Mvh. Mizze-pii

  SvarSlet
 2. Jamen jeg takker da mange gange (;
  Og jo jeg kigger da lige forbi og smider dig selvfølgelig på min blogroll (:
  God weekend til dig også

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)