Witchy Halloween


Har langt om længe fået støvsuget lejligheden og mangler kun den grumme opvask der stadig står og griner af mig i køkkenet. Men har besluttet mig for at jeg tager den i morgen når jeg kommer hjem fra frisøren. Skal have brugt mit gavekort så jeg skal lige have klippet mine spidser og have det klippet op i etager. Og så skal jeg have farvet det en gang i næste uge. I hvert fald inden skolestart, som er snart.

Ellers har den stået på afslapning med lidt serie her til aften og har været lidt kreativ. Har beundret en tattoo-artist længe og ville lige prøve at lave en tegning inspireret af hende, og dette er så resultatet. Og selvfølgelig blev det i Halloweenen sjæl. :P Glæder mig enormt. Det er ikke så tit jeg får tegnet længere, så det sker desværre kun en gang imellem.

Men jeg vil hoppe i seng nu. Eller inden længe i hvert fald. Så jeg vil slutte af for nu, og så vender jeg tilbage i morgen. :P Sikkert som en druknet mus da det vist skal regne hele dagen. Hyg jer. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)