"Flagermus-mode"

Nu skal det ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker trøjer med de her såkaldte "flagermusærmer" og der er simpelthen så mange søde derude, men også mange dyre. Men sådan er det jo med mode. :P Man skulle blive tøjdesigner og tjene kassen! *Hehe*


Tryk på billederne for at komme til shoppen.

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker dem også! Føler mig altid så fin i dem - har faktisk en selv, men den er ikke så god til hverdag, da den er virkelig tynd i den, og har ikke en trøje der duer dertil :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan ikke bruge en alm top under? Gør jeg ved den jeg har som er lidt gennemsigtig. (: Men min er også sort, så jeg bruger enten en sort top eller toppe med kraftige farver. Giver en fed effekt.

   Slet
 2. Åh jeg er helt enig - De er så fine! :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)