Glad for jeg ikke så eller hørte noget

Har haft en ret mærkelig dag. Havde sat mig fast på at skulle have haft en fridag hvor jeg bare skulle forkæle mig selv osv, men måtte ret hurtigt trække i tøjet og ud af døren, da en aftale ikke rigtig blev overholdt og jeg først fandt ud af det efter at have rykket for et svar. Så jeg måtte afsted for at finde de ting jeg skulle have selv. Ikke at det var noget stort problem, men det er bare irriterende at bruge 3 dage på at vente på at der kommer et svar hvorefter man så finder ud af der ikke er sket noget som helst. Men jeg fik det hentet og handlede ind på samme tid. 2 fluer med ét smæk, men hold da op en hård kamp at komme hjem med alt det. :P For det første er det møg varmt og for det andet så var det møg tungt. Så jeg var glad da jeg endelig kom hjem og smed det fra mig.

Jeg fik så også en dejlig besked som letter lidt af stresset mht. skolen, så jeg kunne ikke være mere lettet. Det er en god måde at starte skoleåret på. :P Nu ser jeg faktisk lidt frem til at skulle starte i næste uge.

Derefter var det meningen at jeg lige skulle smide noget farve i håret, men pludselig hører jeg ambulancen standse liiiiige udenfor. Jeg har ikke hørt noget op til, men både akutbilen, lægebilen og ambulancen holder der. De har en spændt op på en båre med halskrave og det hele på og kigger flere gange op på altanen på 2. sal. Og der går det op for mig hvad der er sket. Han er åbenbart hoppet ud fra altanen. Ved det dog ikke med 100% sikkerhed, men det er hvad det tyder på. Jeg er virkelig glad for at jeg hverken så eller hørte det da det skete, for ved ikke hvordan jeg ville have det med det.
Har været udsat for/set mange grumme uheld, som da en bus på Svendborg Banegård fræser igennem en flok ventende elever, som jeg og min søster kunne have stået iblandt hvis ikke vores bus var 1-2 min forsinket. Samt at jeg har set flere bilulykker ske samt nogle stykker på motorcykel. Det er virkelig ubehageligt, men jeg har i alle tilfælde slået hjernen fra og forsøgt at hjælpe. Fatter ikke at jeg har haft den reaktion, for når jeg sidder nu og tænker på det, så tror jeg bare at jeg ville gå i chok. Men det er så ikke lige tilfældet når det faktisk sker.

Men jeg er glad for at jeg ikke så og hørte dette. Slet ikke når det er en man ved hvem er og som næsten er en nabo.

Efter dette knapt så rare øjeblik valgte jeg at nu var det altså på tide at få gang i den hårfarvning nu hvor det stadig er lyst udenfor. Så jeg sidder godt snasket ind i hårfarve og venter på at jeg kan tage mig et langt bad og hoppe i noget behageligt slap-af-tøj og gå igang med noget aftensmad.

Mystisk dag. Det viser bare at man ikke er herre over noget som helst og at hvad som helst kan ske selvom man har planlagt at dagen skulle have været anderledes.

2 kommentarer:

  1. Puha sikke en dag så fortjener man også at få farvet håret. God aften

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det var lidt voldsomt. Håber dog ikke han er kommet alvorligt til skade.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)