SMUK detalje!

Jeg elsker virkelig den græske stil - og her er der tale om alt fra søjlerne, krukkerne, deres detaljer osv osv osv. Og hvad skuer mit øje? Nogle sko som jeg godt kunne se lidt som græske. Farven er fin og feminin og så er detaljen på skoen bare AWESOME!!!! Det giver nogle associationer til kransen de har i håret, deres flotte detaljerede brocher de bruger til at holde deres klæder på plads og det gyldne da jeg kunne forestille mig at de reb og smykker de har brugt var af guld.

Jeg ved ikke hvorfor jeg ser dem som græske, men de er bare hvad jeg kunne forestille mig de ville gå i hvis de var moderne. :P

Hvis ikke de var så høje og så dyre så havde jeg helt sikkert købt disse pumps. For hold da op hvor er de bare perfekte til den stil jeg gerne vil køre herhjemme. Nemlig det græske, antikke, romantiske og lyse. Mums de er lækre.
En skam de ikke findes i en støvlette eller i en ballerina. Bare med denne detalje på et eller andet sted og så i samme farve. Hold nu op hvor ville det være dejligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)