Dagens Julegæst - 6 dec

1. Navn: Marie Josiasen

2. Blog: www.mariejosiasen.blogspot.dk

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Virkelig godt! Jeg er vild med det hele! Stemningen, forventningerne, de hyggelige dage, gaverne om morgenen, familie-hyggen, og så selvfølgelig selve juleaften, som er min yndlingsdag på hele året! Det eneste jeg ikke bryder mig om ved julen er maden. Jeg er ikke et sovse-menneske.

4. Hvor skal du holde jul i år?
Hjemme som altid. Mine bedsteforældre og moster kommer.

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Jeg har så mange ønsker! Hvis jeg skal drømme, er det en Eames gyngestol. Af lidt mere realistiske ønsker er Forrest and Bob undertøj placeret meget højt på listen!

6. Håber du på sne i december?
Jaaaaaaaa!

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Lige mit værelse pynter jeg ikke så meget. Vi pynter i stedet vores stue rigtig fint op. Jeg synes det er svært at pynte sit værelse.

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
Gaverne! Både til at få og gi'. Det er det hyggeligste. Her hjemme bruger vi mange timer på gave op-pakning!

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Vi har vel dem som alle andre har. God mad, gaver, konfekt, juletræ og julesalmer. Jeg tror ikke vi har noget specielt. Men i stedet for den klassiske adventsgave, har vi en nisse (aka mor) der ligger små sedler i en kalender med låger. Så står der hvor man kan finde gaver. Det er virkelig hyggeligt at skulle lede efter gaverne! Så vi får mange små gaver i stedet for én stor hver søndag.

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Ikke rigtig. Kreative gaver er gode gaver, men det er vel mere et godt råd end en idé? I hvert fald behøver gaver ikke være dyre for at være god! Noget hjemmelavet er næsten bedre!

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Min familie og veninder ser nok ikke det her, så jeg vil gerne ønske alle bloggere en glædelig jul og et godt nytår! Jeg ser frem til et nyt og spændende blog-år med masser af inspiration og anerkendelse i blogverdenen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)