Dagens Kalenderlåge - 1 dec

Det er efterhånden blevet en tradition for mange at spille pakkespil på nettet, og der findes nogle stykker rundt omkring, men den bedste er dog stadig den som DR har kørende hvert år. Det er i hvert fald den som jeg selv godt kan lide at tilbringe lidt af ventetiden med.

Derfor vil jeg da anbefale jer alle sammen at smutte ind på deres hjemmeside og være med i kampen om pakkerne. (:

Julefrokosterne er skudt igang og der skal være fest og løjer, fulde nissemænd og frække nissepiger. Så hvorfor ikke smutte ind på Tuborgs Sneshop og handle ind af de gode sager?! Jeg hygger mig i hvert fald med at sidde og kigge deres ting igennem hvert år. Der kommer jo hele tiden nye ting til.

Smut ind og se hvad de kan tilbyde os i år:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)