Mit år 2012

Mange har efterhånden lavet et tilbageblik på deres 2012 og jeg er vist den eneste der stadig halter bagud med det, så tænkte at jeg lige ville kigge mine indlæg igennem fra det sidste år og lave en kort oversigt her. (:

Januar 2012
- Jeg modtog min "Wreck This Journal" i starten af året.
- Jeg var lidt kreativ og fik lavet nogle 3D-sommerfugle på væggen i stuen.
- Jeg fik langt om længe børnelås på køleskabet nu hvor Cosmo havde fundet ud af at åbne det.
- Jeg blev lovet skiftning af vindue i soveværelset til foråret, men som I nok har kunne se så er det endnu ikke blevet gjort.

Februar 2012
- Min fætter gik bort i denne måned. Stoffer og alkohol var indeblandet, men det der endte med at tage livet af ham var de stupide mennesker der ikke kunne regne ud at høj promille og kulde ikke er en god kombi.
- Xenia og Katja var på besøg hos mig. Super hyggelige dage.
- Måneden sluttede af med at vi igen skulle have hærværk i boligblokken. Denne gang gik det ud over vores hoveddør som blev smadret.

Marts 2012
- Jeg gik fra alm. kedeligt farvet hår til at prøve noget nyt. Nemlig dipdye. Efter jeg havde det i nogle uger, så jeg flere og flere der fik det. Lidt irriterende, men ikke ret mange er holdt ved. :P

April 2012
- Jeg oprettede mig en bruger på Instagram og er stadig en meget flittig bruger af den app. (:
- Jeg fik min stjerne på hånden som symbol på min søster. Dog gik der desværre betændelse i den, så den er ikke fyldt ud længere. Håber en dag jeg får den tusset om.
- Dette var også måneden hvor jeg første gang som sådan viste et billede af mig selv uden makeup. Dog et 50/50-billede, men senere kom der flere.

Maj 2012
- Maj blev måneden hvor jeg en mandag hoppede med på en spontan druktur. Det hele foregik nede på græsset hvor vi fik en masse procenter indenbords og en masse pizza. Hold da op en slem skoledag jeg havde om tirsdagen med voldsomme tømmermænd. :P Aldrig igen.
- Ikke ret mange dage efter holdt jeg en stor fødselsdagsfest som blev ret vild, ret våd og ret larmende. :P Igen - aldrig igen. Stakkels mine naboer i boligblokken.
- Jeg gik langt om længe net op ude på altanen, så prinsen også kunne komme ud og nyde den friske luft.
- Jeg modtog min elskede Gizmo-figur.

Juni 2012
- Juni blev måneden hvor jeg for første gang i nogle år tog med ned til Tyskland og shoppede. Hvor var det dog en skøn og hyggelig tur. Vil jeg gerne gentage en dag i 2013.
- Det var også måneden hvor Dronningen var på besøg i Faaborg.

Juli 2012
- Jeg tog min symaskine i brug igen denne sommer og fik syet mig en sort poncho-kappe.
- Der var OL i London og jeg fulgte trofast med, men kun fordi en veninde skulle deltage. Desværre nåede hun lige akkurat ikke med til finalen pga. meget få millimeter. Hun er skytte.
- Jeg kunne fejre at have været på Twitter i 4 år.

August 2012
- Der var den tragiske hændelse i boligblokken at vi havde en jumper.
- Vloggergruppen TwitVlogsDK sluttede men den nye - DanskeVlogs - opstod. Minder mig om at jeg nok hellere snart må lave en vlog dertil. :P
- Min veninde, Mette, blev gift d. 11 august.

September 2012
- Dette blev måneden hvor folks evigt tilbagevendende spørgsmål om mine morgenrutiner og beskyldningerne om at mit psoriasis ikke var så slemt som jeg påstår, første til at jeg offentligt viste hvor slemt det faktisk står til. Dog viste jeg ikke billeder af det hele, men der blev vist nok. Læs indlægget her.

Oktober 2012
- Jeg kunne endelig gå lidt efterår-amok. (:
- Jeg tog på en tøsetur til Odense og fik endelig smagt Bubble tea og besøgte for første gang CoolCos som er en super fed makeup-butik som er billig og kvaliteten er simpelthen fantastisk.
- Bloggen kom igen på Facebook.
- Jeg brugte min efterårsferie på at prikle og jeg gør det aldrig igen. Det er elendigt betalt og jeg havde den uheldigste uge.
- Det var også denne måned hvor jeg spontant ringede på hos en fremmede dame for at komme ind i hendes have og tage billeder af et træ. :P

November 2012
- Lå desværre syg til Halloween-festen som jeg ellers havde set så meget frem til. Mega æv.
- Jeg viste min støtte til Movember. (:
- For første gang i mange år havde jeg i slutningen af november allerede fået købt mine julegaver.
- Jeg fangede mig en virus, som har fulgt mig ind i det nye år. Skal have bestilt tid hos lægen da dette ikke virker helt normalt.

December 2012
- Julekalenderen på bloggen var en succes. (: Masser af juleri hele måneden.
- Hold jul hos de gamle. Desværre blev det ikke en hvid jul hos os.
- Jeg holdt nytår hos mig i år. Det startede super hyggeligt men endte ret trist. Men for mig er det vigtigste at størstedelen af aftenen var fantastisk. :P

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)