Prøv FriendFood eller vind et Gavekort til USBshoppen


Friendfood.dk er et nyt koncept som er ved at bane sig frem i disse dage. Vi har set det før i blog-verdenen - bloggere har inviteret hinanden til middag og så har det været på skift. Man har også set det i TV som "4-stjerners Middag" og andre sjove udsendelser. Nu er det så muligt for almindelige dødelige at gøre dette også.
På FriendFood kan du spise med, når venner, bekendte eller andre laver mad. Til gengæld for din deltagelse, inviterer du værten til et af dine måltider, eller betaler et lille beløb til ham/hende på FriendFood. Det er nemt!
Det er super nemt at tilmelde sig dette koncept. Du kan logge ind med din Facebook, derefter opretter eller deltager du i måltider og så er det bare om at hygge sig og møde en masse nye dejlige mennesker.
Jeg kunne godt selv finde på at tilmelde mig, da jeg synes det er super hyggeligt, og hvis man er tilflytter i sin by og ikke kender så mange, så er dette jo en super smart måde at udvide sin omgangskreds på. (: Jeg synes i hvert fald at det er et super lækkert koncept og jeg vil da klart anbefale folk at prøve det.

I anledningen af dette koncept, så har jeg fået et gavekort på 100,- som den heldige vinder kan bruge på USBshoppen.dk. Det eneste I skal gøre er:

* Kommentere dette indlæg og fortæl hvad I synes om FriendFood-konceptet og om det er noget I kunne finde på at benytte jer af - Dette giver 1 lod i konkurrencen.
* Dele indlægget på Twitter - Giver 1 lod.
* Dele indlægget på Facebook - Giver 1 lod.
* Dele indlægget på din egen blog - Giver 2 lodder.

Dvs. I kan ende ud med hele 5 lodder om dette gavekort.

HUSK!
Når I kommenterer skal I huske at skrive jeres mail, ellers kan jeg ikke kontakte jer hvis I vinder. Og det er vigtigt at I sender links til de steder hvor I har delt dette indlæg, ellers gælder det ikke.

Jeg vil så bare ønske jer held og lykke og så glæder jeg mig til at høre om FriendFood er noget for jer. (:
GiveAway'en slutter d. 28 februar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)