Sendentanke.dk - Send en sød gave på Valentines Day

Sendentanke.dk er en super nem måde at sende en gave til en du holder af på. Det kan gøres fra mobilen og hvem kan ikke godt lide at det er simpelt og effekttivt? Jeg synes i hvert fald at det er super smart.
Jeg er selv typen der mange gange godt kan komme i tvivl om hvad jeg skal købe til folk når de skal have en gave, og derfor ender det tit med gavekort, så de selv kan vælge deres gave. Dette elsker jeg selv at få, medmindre der er noget specifik jeg gerne vil have. Men gavekort er virkelig en smart måde at gøre det på, og der er sendentanke.dk virkelig lækker.

Hvis jeg selv havde en kæreste her på Valentines Day - som jo er i morgen - så ville jeg gerne købe gaven til ham igennem denne side. Der er utroligt mange forskellige ting man kan vælge imellem, som I kan se her - så det ville ikke være svært at finde på noget som ville falde i enhver's smag. (:

Jeg selv ville blive glad for et gavekort til Interflora. Jeg ville så have mulighed for at tage ned i den lokale butik i byen og købe en flaske god vin og noget chokolade som jeg kunne nyde sammen med den man nu var sammen med, så vi begge fik noget ud af det. (:

Der er mange der synes Valentines Day er noget pjat, men jeg kan ikke se hvorfor det er så forfærdeligt at have én speciel dag hvor man udelukkende viser hinanden hvor meget man elsker vedkommende. Ja man burde gøre det hver dag, men det er da lækkert med én dag hvor man VED at der skal ske noget specielt? Tage ud og spise, blive overrasket med blomster og chokolade og måske endda en tur til et kursted hvor man bare kan nyde livet? Ja jeg synes altså det er lækkert nok med sådan en dag. Bare lidt trist man skal sidde alene.
Men til dem der har kæreste på, vil jeg bare sige, at jeg synes de skulle gøre noget specielt for hinanden i morgen. (:


2 kommentarer:

  1. Normalt fejrer jeg det heller ikke selv, især ikke efter de to sidste år, fordi jeg nu tænker på den 14. februar som min nevø's fødselsdag og ikke Valentins Dag. Men i morgen er jeg blevet inviteret i biografen af en sød fyr, og havde slet ikke tænkt over dagen, indtil min veninde siger "Gud! Det er Valentins dag i morgen!" :P

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)