En ny begyndelse - næsten


Ja som I nok har lagt mærke til, så er der kommet et nyt design på bloggen. Det er ikke noget specielt, men nu er bloggen blevet lidt mere international. (: Bliver spændende at se om jeg vil nu vil få lidt respons fra dem udenfor Danmark der dumper forbi siden en gang imellem.

Jeg vil ikke sidde og skrive det helt store indlæg, for mine øjne svier, mit hovede dunker og jeg har snart brug for at komme væk fra skærmen. Og nu hvor klokken er blevet så latterligt mange, så vil jeg slå to fluer med ét smæk og hoppe i seng. (: Så nat nat alle. Sov godt.


English version:
Yes as you probably have noticed, there's a new design on the blog. It is not anything special, but now the blog has become a bit more international. (: Have worked with the blog all day and need to get away from the screen. And now that time has become so ridiculously late, I will kill two birds with one stone and jump into bed. (: So night night all. Slept well.

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)