Min taske med indhold som ønsket


Nogle stykker har efterspurgt nogle billeder af min taske når den er fyldt op med de ting jeg skal bruge på en kort skoledag, samt med de ting jeg ikke går hjemmefra uden når jeg skal være væk hjemmefra i længere tid af gangen. Så her kommer de. (:


English
Some of you have been asking for some pictures of my bag when it is filled up with the things I need on a short school day, and with the things I do not go home without when I will be away from home for long periods of time. So here they come. (:

2 kommentarer:

 1. Lækkert, tak, ja så kan jeg godt se at den, som du har nævnt, er godt rummelig :) Hehe, og kan se Prinsen syntes der skulle et bette misselår med til yderligere at se størrelserforholdet xD

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han kan ikke rigtig lade mig tage de billeder jeg skal. (: Han SKAL bare være med.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)