HairTutorial - Hair Bow


Havde lyst til at prøve noget nyt i dag efter jeg havde fået farvet udgroningen og smidt 4 store klatter rød hårfarve i 4 store totter for at lave lidt sjovt spil i håret. :P Jeg besluttede mig for at lave en "sløjfe" i håret. Har set det nogle gange på nettet og synes det er super sødt. Desværre er mit hår ret tyndt, så det fungerer ikke lige så godt som på de billeder man finder på nettet. Men prøvede alligevel og har i den proces lavet en lille guide til jer, selvom det er ret simpelt. (:

1: Først samler man det hår som man ønsker at lave sløjfen af. Man kan nøjes med at tage en tot fra hver side hvis man har tykt hår eller hvor man nu ønsker at lave den. Jeg har her valgt at halvere håret for at have nok til at kunne vise jer det. Jeg bruger en af de små elastikker som man kan købe i små poser i fx Matas. Det er for at jeg ikke ender ud med en elastik der kan ses.
Den sidste omgang med elastikken fører jeg ikke håret hele vejen igennem, men lader det hænge i en "slasket" knold som vist på første billede.

2: På næste billede deler jeg knolden i to så jeg har en halv knold på hver side. Dette skal ende ud med at være løkkerne i sløjfen. Pas på med at lave disse for lange, da det hele så bare ender ud med at hænge ned og ligne en sørgelig sløjfe. :D Enden på din samlet tot skulle gerne ligge ned imellem dine løkker nu.

3: Næst tager du enden og snor den en smule så den er nemmere at arbejde med. Denne skal du bruge som "knuden" på sløjfen. Hvis du har en topsy tail-dims, så bliver dette skridt meget nemmere, men sådan en ejer jeg ikke længere så det er med at holde tungen lige i munden. Du skal nemlig trække totten op imellem dine løkker og så skal totten presses ned igennem håret bag elastikken som holder sløjfen. Altså ned bag den hestehale du lavede til at starte med.
Når du har fået hele totten igennem så trækker du lidt i den og strammer knuden på sløjfen. Hvis du vil være sikker på at det holder kan du sætte et par hårklemmer i for at holde knuden nede bag elastikken.

Super sød måde at sætte håret på, og som sagt så kan det gøres på mange måder. Har planer om at prøve noget lidt anderledes her om nogle dage for at se om det kan lade sig gøre. (:

Hope you liked it.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)