Forskellige ting fra Tiger

Jeg elsker at gå igennem Tiger og kigge på deres random ting - ragelse vil mange nok mene, men det er faktisk ret praktiske ting det meste. Og så er det tilmed super billigt. Ja jeg er fan. Der er nogen for enhver smag - alvorlige og praktiske ting, sjovt ting, ragelse og alt derimellem. Jeg smutter gerne forbi butikken når jeg er i en by hvor der er en. Jeg køber ikke noget hver gang, men for det meste sker det. Og Tiger var så også med til at sponsorere lidt til vores goodiebags til bloggertræffet i år. Havde dog ikke forventet at de ville sende så meget, men der var vi heldige. Der er lidt til os der godt kan lide at være lidt kreative, lidt til den søde tand, lidt til legebarnet indeni os og lidt praktisk - alt sammen puttet i en skøn stofpose der er perfekt til når man skal ind og handle.

Så alt i alt er dommen at jeg synes denne pulje er fantastisk. Jeg kan bruge stort set det hele, så jeg er tilfreds. Mange tak til Tiger for at ville være med i år. :D

#BloggerTræfDK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)