15 years as a personal bloggerJeez tiden går stærkt. Husker stadig at jeg startede med at lave de der såkaldte doll-sites i midten af 90'erne og da jeg så blev træt af det efter en 2-3 år (tror jeg det var) så valgte jeg at lave en personlig blog i stedet for hvor jeg begyndte at skrive indlæg som var det til en dagbog. Tænk sig at jeg ikke var ældre end 11-12 år da jeg fik min egen computer og begyndte at være nysgerrig efter at se hvad det der "internet" var for noget. Og som 14-årig valgte jeg så at starte med at dele mit liv med andre.

Faktisk lidt skræmmende at tænke på at det dengang ikke fik nogle alarmklokker til at ringe ved forældrene til børn som mig. For hold da op hvor har jeg været ude for mange knapt så fede ting som resultat af at jeg var en naiv teenager med frie tøjler på nettet. Men det gav mig muligheden for at udvikle mig med et godt og solidt sikkerhedsnet og en masse advarselsklokker der gav besked når der var noget jeg skulle passe på. Og det har så gjort mig til den blogger som jeg er i dag. Åben men også klar over hvad det indebærer da man selv har prøvet det meste. Plus jeg ved hvad man IKKE skal gøre medmindre man er ligeglad med at folk får et dårligt syn på en og at man derved får et knapt så pænt rygte. Derfor kan jeg godt ryste på hovedet af mange af nutidens bloggere som ikke tænker over det de smider på nettet.

Men ja. Det har været 15 år med mange knups og krige bloggere imellem, men også 15 år med mange gode bekendtskaber som i flere tilfælde er blevet til rigtig gode venskaber. (: Så jeg fortryder ikke at jeg dengang tog den beslutning at blive en del af den virtuelle verden og I vil komme til at finde mig her til den dag jeg tager mit sidste åndedrag.

Tak til alle der har fulgt mig siden min opstart og velkommen til alle dem der er kommet til hen af vejen. :D


English version:
Jeez time goes fast. I still remember when I started doing those so-called doll-sites in the mid 90s and when I got tired of it after 2-3 year (I think it was) and then I chose to create a personal blog instead where I started writing as if it was a diary. Imagine that I was not older than 11-12 years when I got my own computer and began to be curious to see what the so called "internet" was. And at the age of 14 I decided to start sharing my life with others.

It's actually a little scary to think about that no bells rang by the parents that time when it came to kids like me. I have experienced to many not so great things as a result of that I was a naive teenager on the internet without anyone looking over my shoulder. But it gave me the opportunity to develop myself with a good and solid safety net and a lot of warning bells that gave the bing when there was something I should be careful about. And it has made ​​me the blogger that I am today. Open but also aware of what it means to be so vulnerable because I've tried most things as a consequence by that.

But yeah. It has been 15 years with many bumps and wars between bloggers, but also 15 years with many good contacts who in many cases have become really good friends. (: So I do not regret that I back then made ​​the decision to become a part of the virtual world and you're going to find me here till the day I take my last breath.

Thanks to everyone who has followed me since my start and welcome to all those who have come along the way. :D

2 kommentarer:

  1. Tillykke med jubilæet. :) Dejligt indlæg. Jeg har læst med on-and-off i - det må i al fald være mindst ti år. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tark :D Ja tiden går altså stærkt. Men er da super glad for at vide at du stadig hænger ved. (:

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)