To me, you are perfect


Koralrød er virkelig en dejlig farve. Har en neglelak som jeg bare elsker. Desværre har jeg ikke rigtig pæne nok negle til virkelig at nyde den, men JEG HAR DEN! :P Har faktisk altid ønsket mig et par bukser eller en fin trøje i den farve, men aldrig fundet nogen som er pæn til mig. Det dur altså bare ikke til en kraftig bygning. MEN! Så kan man jo bare købe et par sko i den farve, eller en taske! Ja ja... på den ene eller anden måde skal jeg nok få mig noget lækkert i denne fantastiske nuance.
Tasken fra Mexx er virkelig fantastisk. Elsker den måde den er lavet på. Jeg har før forelsket mig i en taske i denne stil - altså det med at den er "foldet" og ligner lidt en pose. Aih det er altså svært at forklare. Den første jeg så mindede mig meget om Harry Potter. den havde samme folde-effekt og havde en masse rum og kunne bruges på mange måder. De er større end man lige regner med da den jo kan "foldes ud". Kan i forestille jer hvad jeg mener? *Hehe* Men super lækre er de altså.

Sandalen som er det sidste billede er virkelig også fin! Super let og meget feminin. Vil være super flot til nogle solbrune ben. (:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker koralrød! Og denne taske er virkelig, virkelig fin.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja den er jeg virkelig også interesseret i :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)