Back to School - Makeup


Når man starter et nyt sted med nye mennesker vil man jo gerne vise sig fra sin bedste side, og når det kommer til makeuppen så skal den helst være lige i skabet. Jeg har derfor været henne og finde de ting frem som jeg selv bruger og elsker og vil mene vil falde i rigtig manges smag.

Jeg har før haft rigtig mange forskellige favorit-foundations fordi de altid er udgået og jeg derfor skulle finde en ny, og det er det samme som er sket denne gang. Jeg vil dog så gerne indrømme at det ikke gør mig noget at den sidste udgik, for den fra Manhattan er virkelig blevet min ultimative favorit. Fatter ikke at jeg ikke har taget chancen for at prøve den ud noget før, for hold da op hvor er den lækker. Som sagt er den fra Manhattan og er en Clearface Natural Mat Makeup. Super lækker. Jeg bruger den i farven 70 Vanilla.

Min hverdags-pudder har jeg ikke valgt at vise her, da det er 2 forskellige puddere blandet sammen og det er lidt besværligt, men jeg har for nyligt fået øjnene op for denne Matte Perfect Loose Powder fra MUA og den er overraskende god, så den vil jeg også anbefale i denne "pakke".

Nu er jeg desværre så uheldig at jeg ikke har nogle bryn mere pga. min psoriasis og derfor skal jeg tegne dem helt op, men de brynpenne jeg bruger kan altså også bruges af folk med bryn for at fylde dem lidt mere ud og give dem mere dimension. Den første er en fra Yves Rocher under mærket Couleurs Nature og er i farven 02 Cendré. Den anden er fra MUA og denne har virkelig overrasket mig positivt. Den er i farven Brunette.

Bronzeren har jeg valgt skal være denne fra MUA og er en af deres fantastiske Mosaic Bronzer i farven Sunkissed Glow. Denne er den naturlige af dem og jeg ved at folk ikke er meget for at gå for meget amok med den slags, så denne er efter min mening den perfekte til dette. (:

Jeg er gået efter at I nok gerne vil holde jeres makeup meget naturlig og derfor har jeg valgt disse to øjenskygger fra GOSH. Jeg bruger dem hver dag, både til de naturlige men også til de meget farverige looks. Bruger altid disse som "bund" og guideline for looket. De er i farverne 003 Brown og 013 Sand. GOSH er klart mit favoritmærke når det kommer til øjenskygger.

Min eyeliner foretrækker jeg er vandfast og denne fra Lancôme er fantastisk. Jeg har brugt den i mange år og den vil nok være min favorit i mange år endnu. (: Ganske fantastisk.

Vi må ikke glemme mascara. Jeg har valgt denne Scandaleyes fra Rimmel i Extreme Black. Det er ikke min favorit, men jeg synes den gør sit job og så elsker jeg at den er så sort og ikke grå som mange mascaraer har en tendens til at være.

Og sidst men ikke mindst så har jeg valgt denne Power Pout fra MUA i farven Rendezvous. Lidt neutral men alligevel giver den nok farve.

Hvis du lige som jeg gerne vil snige lidt farve ind, så er ting som farvede eyelinere virkelig fantastisk. Man kan bruge dem på mange måder og det synes jeg er ganske lækkert.

I kan her nedenunder se et meget neutralt look ved siden af nogen hvor der er brugt farvede eyelinere, så I kan få en idé om hvordan man kan bruge dem og stadig holde sig nogenlunde neutral. (:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)