5 Dages Bloggertræf Challenge: Dag 2


Hvad jeg glæder mig mest til ved træffet
Først og fremmest så glæder jeg mig virkelig meget til at ses med de skønne tøser der har tilmeldt sig. En skam nogle stykker er faldet fra og andre ikke kunne, men vi skal nok få det super hyggeligt alligevel. Hvis dette bliver en succes så er det ikke sidste gang vi gør det, så de andre får chancen igen. :D

Jeg glæder mig også til at skulle spise på Asia Restaurant, da jeg synes den slags mad er lækkert og så skal jeg helt klart have en Frokost Menu, så jeg kan spise alt det jeg kan og man derfor også kan vælge imellem en masse ting. Bliver gooooodt. :D Håber bare jeg er super sulten i morgen og at maven ikke vælger at strejke.

Shopping-hyggen efter spisningen bliver også super hyggelig. Jeg har et par butikker jeg lige skal ind og snuse i, og så står den bare på hygge med bloggerpigerne. Skal huske at tage en masse billeder og optage lidt videoklip til min vlog. :D Bliver epic. Det ender nok med at et par stykker af os er derinde i mange timer. Jeg har i hvert fald ikke travlt med at komme hjem. Og dog. :D For skal ned og kigge lejlighed denne weekend også. :P Men nu ser vi hvilen dag det bliver.

Så alt i alt så glæder jeg mig til det hele. :P


English version:
Looking most forward to...
First of all, I am really looking forward to meet the beautiful girls who have signed up for this Meet Up. A shame than some people couldn't come, but it'll be super fun anyway. If this is a success then it is not the last time we do it, so the others get the chance again. :D

I am also looking forward to eat at Asia Restaurant. The food looks delicious and I will definitely have the Lunch Menu, where I can eat everything I can and also choose a lot of diff. things. So I hope I'm super hungry tomorrow and that my stomach does not choose to mess with me.

The shopping after is also going to be super fun. I have a few stores I want to visit and then I just look forward to hanging out with the other blogger-girls. I must remember to take a lot of pictures and some videos for my vlog. :D It will probably end up with a few of us being there for many hours. I'm certainly not in a hurry to get home. And yet. :D We are going to look on an apartment this weekend too. :P But we'll just have to see what day that will be.

So all in all I look forward to it all. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)