Jeg har fået græs på min 1. Sals altan


Det var ikke uden besvær at jeg fik skåret tæppet til så det passer bare nogenlunde derude. Hold da op en kamp. Og smerterne i ryggen efter sygehusbesøget i går gjorde det ikke lettere, men det SKULLE bare på inden der kommer endnu mere regn og frost. *Hehe* Og Cosmo elsker det. Nu er det ikke længere koldt og hårdt at gå derude, men derimod lidt blødt og varmere. Endnu i hvert fald. *Hehe* Ser så fint ud. Så nu har jeg fået min egen lille have på 1. salen. :P Nu mangler jeg bare at få min far til at hjælpe med at få sat en hylde op som prinsen kan ligge og snorke på derude. Bliver så fint altså.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

4 kommentarer:

 1. Ej hvor er det blevet fint... Det ser bare mega hyggeligt ud.. :D

  SvarSlet
 2. Det ser vel nok hyggeligt ud, men er du ikke bange for at Cosmo, skal hoppe ud?

  Btw, kender du Dyreborg? Der boede jeg i fire år (gymnasie + et lalle-år).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hoppe ud? Nej der er net på. :D
   Ja jeg kender godt Dyreborg.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)