Jeg elsker virkelig Blackhead Killer Masker :D


Da jeg kom hjem fra Odense Sygehus i dag havde jeg den vildeste hovedpine og var blevet ret så meget køresyg, så efter en tur nede og handle med Tiiner, så valgte jeg at forkæle mig selv lidt med en Blackhead Killer maske og slappe lidt af inden jeg påbegyndte rengøringen. Masken er jo skide praktisk da den bare skal have lov til at sidde og størkne så den tager godt fat i hudorme og tørre hudceller. Man ser ikke skide sexet ud, men der er jo heller ingen der skal se på en, når man alligevel vælger at ordne lidt husligt. Dog fik jeg vlogget lidt til ugens vlog, så folk får nok lidt af et chok når de ser starten på videoen. *Hahahahahah* Håber de overlever.

Rigtig mange hader faktisk denne maske, fordi de ikke mener den holder hvad den lover, men tror det er fordi de ikke bruger den med jævne mellemrum, og så er der rigtig mange der ikke synes om at den tager meget fat som den gør. For ja det er en smule smertefuldt at tage den af, men jeg synes faktisk også at det er en ret så rar følelse bagefter. :D Man føler sig som et helt nyt menneske igen.

Nå, men jeg har da fået gjort lidt rent. Mangler stadig køkkenet og badeværelset, men køkkenet tager jeg i morgen og badeværelset lige inden jeg hopper i seng. Så indtil jeg hopper i seng, så stener jeg lidt serie som jeg er kommet bagud med efter de sidste par dage. Det går jo ikke nu hvor alle de gode serier starter op igen. *Hehe*

Håber I alle har haft en god start på ugen. Måske I skulle prøve at starte ud med en sort sexet maske næste gang I starter en uge op? *Hahahahah* De er i hvert fald super billige og jeg skal helt klart have købt nogle flere hjem når den sidste er blevet brugt.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)