Endnu en sjov gadget side


Jeg ELSKER virkelig sjove gadgets og især hvis det er noget jeg samler på. :D Jeg fik en mail for noget tid siden hvor jeg fik øjnene op for en ny side, som jeg ikke kendte til. Der er mange forskellige ting derinde og der er faktisk en del mere at vælge imellem end på de andre sider man ellers kender. Det er i hvert fald en jeg vil skrive mig bag øret og huske når der skal købes små gaver til folk, eller hvis jeg mangler noget sjovt til Halloween eller en anden begivenhed. :D

Jeg var på posthuset i dag for at hente en pakke, og spurgte om der lå flere, da jeg mange gange slet ikke får besked om at der ligger noget til mig, og der lå sørme en pakke mere. Nemlig denne. :D Jeg har været så heldig at få fingrene i 2 rigtig skønne ting.

Det burde ikke komme som nogen overraskelse at mit kælenavn er "GiZmo" og at jeg i den sammenhæng lidt samler på Gizmo-figurere. Jeg vil så gerne have en masse ting, og der er fx et krus som jeg virkelig virkelig virkelig - ja som virkelig meget - gerne vil have, men pt. ikke lige har pengene til. Eller det har jeg, men det er penge der ikke skal gå til andet end mad, andre hverdagsting og snart julegaver. Så det kan være jeg skal ønske mig det i julegave. :D Men som sagt så samler jeg på det. Og har været så heldig at få denne skønne lille Gizmo-figur hjem. :D Jeg har kigget på disse Pop-figurere i en del år efterhånden, men har ikke synes de var pengene værd, så da jeg fik muligheden for at få denne uden selv at give noget for den, så måtte jeg altså bare eje den. :D Så nu står den fint i bogreolen og smiler ud til mig. *Hehe* Den er simpelthen så sød og en del større end jeg havde regnet med, og det passer mig helt fint! :D

Jeg er som sådan ikke TBBT-fan (The Big Bang Theory), men synes at citatet/sangen "Soft Kitty" er både sød og skide skæg. :D Man skal have set serien for at kunne forstå humoren. Men den er så kær. *Hehe* Teksten er følgende:

"Soft kitty,
Warm kitty,
Little ball of fur.
Happy kitty,
Sleepy kitty,
Purr, purr, purr."

Denne bamse er så den lille kitty. *Hehe* Kunne ikke stå for den. Hvis I selv kunne tænke jer en af disse ting eller noget helt andet, så kan I gå ind på AlphaGeek.dk og se om der er noget blandt deres store udvalg som I bare må eje. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)