Kom igang med smykke fremstillingen


Jeg er langt om længe kommet igang med den smykke-produktion som jeg har gået og tænkt på i snart et år nu. :D Tog mig sammen og købte nogle flere farver af dette cernit og er igang med halloween-smykkerne nu. :D Billeder kommer nok i morgen og vil fremover sælge øreringe i det design der ønskes. Først så bliver det iblandt de designs jeg selv laver, og det kan så være at jeg med tiden laver efter specielle bestillinger. Er det noget der måske kunne have interesse? :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

2 kommentarer:

 1. Det har helt klart min interesse, held og lykke med fremstillingen.
  Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Der er allerede lidt til salg herinde.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)