Hader når batteriet på computeren ikke virker



Det er sket nogle gange nu og der går lige meget panik i mig hver gang. Første gang var det min Asus Notebook der ikke ville lade op og jeg vidste virkelig ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg tjekkede overalt på nettet for at finde et sted hvor det var billigt, men fandt intet. Heldigvis endte jeg med at finde ud af at det bare var mit lader-stik der var gået i stykker, så det var kun det jeg skulle skaffe.

Anden gang var det den computer jeg fik til låns da min egen brændte af. Min far havde sat sin til rådighed og pludselig begyndte den også at drille. Det var lige op til mine eksamner på HF og jeg har aldrig før været så fortabt. Jeg troede jeg ville blive nødt til at dumpe, men blev reddet på målstregen.

Jeg havde så så sent som her den anden dag samme problem med min nuværende computer. Den har drillet lidt i noget tid, men da batteriet så ikke ville lade op, var jeg tæt på at smide den ud fra altanen. Hold nu op! Men så var det bare forlængerledningen der var stået af.

Det er virkelig uhyggeligt hvor afhængig man kan blive af at ens computer virker. Og når batteriet så vælger at drille så går der direkte panik i en. Men næste gang det sker, så kan jeg da tjekke på Bærbar.com om de skulle have det jeg mangler til computeren. Så hvis du mangler et batteri til din notebook eller om det er et tastatur eller et strømkabel, så har de rigtig mange ting derinde. :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)