CallMe GiveAway (SLUT)
Jeg har hørt denne sang et par gange nu, og jeg bliver lige rørt af den hver gang. Jeg har selv - da jeg var teenager - været slem til ikke at tænke over de ting jeg fik sagt, fordi jeg bare gav folk igen når de angreb mig. Det gjorde det jo på ingen måder bedre. Det er noget jeg har lært meget af, men der er stadig rigtig mange der ikke lader til at lære af det. Jeg har derimod lært bare at ryste på hovedet af folk og have lidt ondt af dem, fordi de ikke kan se udover deres egen næsetip.

Men derfor vil jeg gerne sprede budskabet i samarbejde med CallMe. Tænk over hvad du siger til folk og hvordan du svarer når folk angriber dig. Lad deres udbrud pralle af og prøv at give dem et smil i stedet. Det vil give dem noget at tænke over og så falder det hele ret hurtigt ned igen. Giv dem ikke mere brændstof til deres flamme.

Jeg har i denne anledning også fået muligheden for at give en af jer derude chancen for at vinde et halvt års mobilabonnement med CallMe (mellempakken – værdi 149 kr). Det eneste I skal gøre er at skrive i en kommentar til dette indlæg, hvad du gør i en situation hvor det hele er ved at spidse til og når temperamenterne kører på højtryk?!

Husk at skrive navn og mail-adresse så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder.
Konkurrencen løber indtil d. 13 oktober. :D


English version:
Only for my Danish viewers.

8 kommentarer:

 1. Jeg er da med!

  trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg skifter emne og spørger indtil noget den anden part interessere sig i og dermed stopper den grimme tankestrøm.
  Charlotte
  gnuffi@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Tæller til 10 eller prøver at trække mig ud af samtalen/diskussionen.

  SvarSlet
 4. Jeg har det med at skifte emne. Hvis der f.eks er en diskution ved aftensmad, så siger jeg f.eks "jeg kan lide kage!" "Jeg kan lide sovs" eller et eller andet random. Jeg hader når folk taler grimt til hinanden - selv hvis det er i sjov, for et eller andet sted så sårer det jo stadig! Man skal snakke ordenligt, det koster ikke noget ;)

  Hejdinorup@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Forsøger at skifte emne. evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 6. jeg bliver mest bare ked af det og begynder desværre meget nemt at græde, tror jeg er hyrpersensitiv så holder mig også generelt fra konflikter.

  har længe gerne ville skifte tlf selskab så dette er en kæmpe chance, jeg krydser fingre:-)

  Jenny
  jennyclausen0809@gmail.com

  SvarSlet
 7. Med mindre børn blev det af og til for meget. Jeg fandt, at når det hele blev for meget, satte jeg mig ud på fortrappen med en bog. Så gik der som regel 10-15 minutter, hvor de enten var kommet til mig eller jeg kom ind klar til at være supermor igen :-)

  SvarSlet
 8. Jeg tæller oftes til 10 i sådanne situationer :)

  Jane
  Jane_mig@hotmail.com

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)