Pink Dag - Støt Brysterne


Jeg har altid været støtter af "Støt Brysterne" og vil altid være det. Risikoen for at jeg selv får det, er nemlig ret stor pga. den mængde kræft der florere i min familie, så jeg går gerne til tjek en gang imellem for at være på den sikre side. Jeg har også før overvejet at få brysterne fjernet og så indsat implantater i stedet, men har også hørt om kvinder der trods det udviklede brystkræft, så.... jah.. Man må bare tage en dag af gangen.

Men støttes skal det. :D Jeg har i hvert fald haft dette "armbånd" på i en lille uge nu og i dag er en all-in pink dag. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

4 kommentarer:

 1. Elsker din blog! Fedt post!

  Jeg ville være glad hvis du ville tjekke min blog ud og måske følge den :)
  http://winslow.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Årrrh :D Mange tak. Fin blog du også har dig.

   Slet
 2. Støtter også selv op om kampagnen og i det hele taget kræftens bekæmpelse, da min mor fik konstateret brystkræft sidste år. Hun er dog cancer fri og har det fint, men det sætter alligevel sine spor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glad for at hun har det bedre. Det er aldrig nemt at komme igennem /:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)