Blandet følelser med dem her


Jeg har aldrig synes om disse varme vintersko og synes på ingen måder at de er kønne, men jeg er slet ikke i tvivl om at de for nogen er virkelig behageligt fodtøj og jeg vil da ikke afvise dem helt. Jeg har bare endnu ikke fundet nogen jeg synes sad godt og som jeg følte jeg kunne gå med i offentligheden uden at føle mig pinlig. Derfor er jeg meget "naaaah" over tanken om at skulle købe dem online da jeg gerne vil prøve dem før jeg smider penge efter dem. Men hvis det endelig skulle være nogen, så skulle det være det første par støvler I ser her da de minder lidt om hyggesko og er i strik.

De skulle så kun bruges hvis jeg bare lige hurtigt skulle ned og handle, ordne et hurtigt møde eller noget i den retning. Og alligevel så kunne jeg godt finde på at have dem på hvis jeg en dag skulle gå i noget afslappet tøj så de så passede til looket. Men jeg ved det sku ikke helt. :P Men Reef er et forholdsvis billigt mærke, så måske man bare skulle prøve på et tidspunkt.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

  1. Kan du ikke begynde på at lave lidt layoutguides mht opsætningen af dit layout? Ville virkelig gerne vide hvordan du har fået indsat dit topbanner, og hvordan du har fået stregen under din indlægs- og datotitel! Det ville virkelig være en stor hjælp(!) :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)