Nyt køb - The Caster Chronicles


Jeg er normalt ikke så meget for at se filmene før jeg læser bøgerne, men i dette tilfælde blev det sådan. Efter jeg så filmen blev jeg nysgerrig efter at læse bøgerne. Fandt den første som lydbog, og det gjorde bare at jeg nu meget gerne ville have dem i fysisk bogform. Jeg havde kigget på dem på forskellige online bogshops, men de var simpelthen for dyre. Selv i en boghandel i Svendborg var de engelske for dyre for mig. De ville have 110 kr for dem pr. stk. Derfor surfede jeg eBay igennem for brugte versioner af dem og voíla! Der kunne jeg få dem til omkring 200 kr. Det er jo et røverkøb! Der stod godt nok i annoncen at de var brugte og lidt slidte, men de fejler absolut intet. Så jeg er super glad for købet. :D Nu mangler jeg bare at finde tid til at få dem læst i. *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

7 kommentarer:

 1. Hej Anne-Mette! Jeg er simpelthen SÅ vild med din blog, og tjekker den flere gange dagligt! Har du selv tegnet din header og billedet i siden på bloggen? Dit layout er nemlig SÅ lækkert!
  - Layouter du forresten for andre? Kunne nemlig godt tænke mig et julelayout når det engang bliver vinter, hrm .. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød :D Ja jeg har selv tegnet det. Og laver også til andre, når jeg har tid til det. Gør det dog ikke gratis længere.

   Slet
 2. Er lige blevet færdig med den sidste i serien, og den var fantastisk. Det er de alle sammen, undtagen bog nr 2. Bog nr 2 er okay, men ikke den beste.men du skal bare læse videre for bog nr 3 og 4 er virkelig gode, jeg syndes at de helt klart er de beste af alle 4 bøger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig virkelig også til at komme igang med dem :D

   Slet
 3. Ja :D Det er gået super stærkt. Men de blev også sendt fra England så det gik lidt hurtigere. :D

  SvarSlet
 4. Vær du bare glad for at du tager det i den rækkefølge. :S Jeg læste bog 1 først, og var fuldstændig head over heals forelsket i Ethan og bogen. Så så jeg filmen, og hold op en gang **** i forhold til bogen. Det kunne jeg slet ikke forholde mig til, var SÅ skuffet over hvordan de havde gjort det. Nu har jeg læst mig igennem de næste to bøger, og holder mig til dét, der kan jeg danne mine egne billeder og tingene foregår som de skal. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig virkelig (; Overvejer at sluge den bog jeg er igang med nu og så begynde på disse bagefter.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)