Wiccan delen i mig kiggede lidt frem i går


Tog lige et par billeder i går, efter at have siddet og leget lidt med makeuppen og derfor endte ud med et triquetra-symbol i panden. :P Jeg er ked af at jeg ikke har muligheden for at dyrke wicca åbent herhjemme i DK, da vi for det første ikke er ret mange der tror på det, og fordi det endnu ikke er godkendt herhjemme. Lidt trist. Men så må man gøre det lidt for sig selv en gang imellem. :)
Det skal ikke altid være så alvorligt hele tiden, så her kommer lige et par fjollebilleder. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

4 kommentarer:

 1. Vil du ikke fortælle lidt om dette "wicca"? Jeg har aldrig hørt om det før :b

  SvarSlet
  Svar
  1. Overvejer faktisk at dele min SSO med jer herinde så I kan læse mere om det. :)

   Slet
 2. Forslag til blogindlæg: fortæl om hvorfor du har valgt at bekende dig til Wicca. Hvad udviklede din interesse og dyrker du religionen til hverdag? Kunne være spændende at høre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som skrevet i kommentaren op over denne, så overvejer jeg at dele min SSO med jer herinde hvori jeg skrev om Wicca og så kunne jeg jo samtidig med besvare disse spørgsmål også. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)