Nyt køb - Et par glas mere til min samling


Nogle af jer har nok lagt mærke til at jeg samler på glas med sort fod, og da jeg var nede i genbrugeren i centrum, fandt jeg disse øl-glas eller drinks-glas. Hvad man nu vil bruge dem til. :) De er virkelig lækre. De kostede 10 kr stykket. Burde ikke have brugt penge, men.... jeg kunne jo ikke lade andre få fingrene i disse. :P Nu mangler jeg bare nogle shotsglas i denne stil, så har jeg lidt af hvert. Har dog ikke så mange af hvert af mine glas, men har da minimum 4 stk af den samme slags. Så en lille intim middag/fest kan det da godt blive til. :P Burde stoppe med at købe flere, da mit skab er fyldt, så... ja. Men nu må vi se hvad der sker. Kan jo være der dukker nogle flere op som jeg ikke har. :P

Men I kan her se hvilke slags jeg har indtil videre. :)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

4 kommentarer:

 1. Dem har jeg også haft på et tidspunkt. De røg dengang i Genbrugsen. Hvor er det dejligt at se, at du var heldig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker det stel. Bare en skam jeg ikke har mere plads nu :P

   Slet
 2. Min mor havde hele serien da jeg var barn.. dog gik nogen af dem i stykker og tror så hun endte med at skrifte dem alle sammen ud.. Synes det er super cool og bringer gode minder frem hos mig.. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes de er super fine, og så elsker jeg at man kan få så mange forskellige slags.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)