Min Juleaften


Håber I alle sammen har haft en rigtig god juleaften og har fået en masse lækker mad og gaver. :) Jeg har selv hygget mig rigtig meget. Det var en rigtig dejlig aften med en masse grin, hygge og utroligt lækker mad. Og man propper sig bare hver gang, og denne gang var ingen undtagelse. :P Jeg havde til sidst spist så meget, at jeg ikke kunne spise noget af al den konfekt vi havde lavet.

Jeg gik hele aftenen og optog lidt, og det har jeg samlet i en video, som I kan se her nedenunder. :) Til jer der ikke gider se videoen, I kan se lidt billeder fra aftenen under videoen.

I vores familie spiller vi også en lille omgang pakkeleg, og det var simpelthen så sjovt denne gang. Der var godt nok kamp om pakkerne. :) Jeg selv fik høstet 2 pakker hjem og dem kan I se her:

Jeg har også så heldig at finde mandlen i år, og det er godt nok længe siden det er sket, så det var lækkert. :D

Og sidst men ikke mindst, så er der jo julegaverne. :) Jeg fik udelukkende ting som jeg ønskede mig, og jeg er virkelig glad. Må jo være ærlig at jeg ikke troede jeg ville få noget af det, så jeg blev virkelig glad.

Juletræs-ornamenter - Det er blevet en tradition, at vi hvert år til jul får flere af de juletræs-ornamenter, som vi er begyndt at samle på, af vores forældre. Min søster får de samme som dem min mor får, men da jeg er mere til sølv, har jeg fået nogle andre slags. Vi håber så at de vender tilbage næste år, for jeg synes virkelig de er søde. Dejligt simple, og så er der stadig lidt bling-bling over dem. :D

Gavekort til Matas - Mine forældre plejer ikke at være store fans af at give gavekort, selvom de selv mange gange har fået dem og været rigtig glade for dem, men jeg ønsker mig hvert år gavekort til Matas, og i år var jeg så heldig at få et. :D Så nu skal jeg ned og handle, så jeg kan få købt det jeg står og mangler. :D

Gavekort til Solo - Af min søster og hendes kæreste fik jeg dette gavekort til tøjbutikken Solo. I kan tro jeg blev glad. :D Så kan det være at jeg kan finde noget lækkert når jeg skal ned og kigge på udsalg. Dog kan dette ikke bruges på udsalgsvarer, men så kan jeg købe noget ekstra. :)

Bøger - Min søster og jeg elsker begge at få bøger i gave, og vi følger nogle af de samme serier. Jeg blev derfor meget glad, da jeg fik begge de bøger jeg ønskede mig af hende og kæresten. Og det sjove var, at hun havde fået de samme af mig plus nogle ekstra. :D Så jeg blev virkelig glad.

Stegepande - Min egen store stegepande er ved at falde fra hinanden, og jeg kan virkelig ikke undvære den. Eller.... det kunne jeg ikke før nu. :P Jeg bruger den dog indtil den går helt fra hinanden, men jeg havde ønsket mig en ny, og jeg fik derfor denne skønne Jamie Oliver pande. :D Den er ikke så stor som den jeg har, men den er ganske fin til mig. :D Denne er fra mine forældre og jeg elsker den virkelig.

Glattejern - Mit eget har drillet meget den sidste måneds tid, så jeg ønskede mig et nyt. Enten et super godt et eller bare et midlertidigt, og jeg har fået et midlertidigt. :) Bliver spændende at se hvor godt det er, og hvor længe det kommer til at holde. :) Men mange tak til mine forældre for lige at give mig et her op til jul.

Så juleaften var vellykket for mig. :) I dag skal jeg bare slappe af og have lidt selvforkælelse. :D Regner med at tage et langt bad her om lidt, derefter ligge en ansigtsmaske, og så se om jeg har noget mad i boksen - ja jeg har ikke fået handlet ind til disse dage, så er lidt lost - og så vil jeg nyde lidt julefilm, juleguf og putning med prinsen. :D Håber I derude får en dejlig dag.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige gaver :D
  Og maden ser godt ud, min mund løber jo næsten i vand igen :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nogle dejlige gaver ja :) Jeg klager ikke.

   Maden var GUD! En skam man ikke får det noget oftere :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)