Dagens Julekalender - 22. Dec


Dagens Kreative Indslag
Nu er der ikke længe til juleaften og til at julebordet skal dækkes. Det betyder også at det skal pyntes lidt ekstra og det er lige noget for mig. Elsker at gøre en opdækning smuk og spændende. Især hvis der er et specielt tema at gå efter. Synes det er super hyggeligt.
Jeg har desværre ikke selv nogle billeder af de borde jeg har dækket igennem tiden, så har været henne og google nogle inspirations-billeder. Håber I kan bruge dem. :D

Dagens TV-Julekalender: Pyrus i Alletiders Eventyr
"Bertramsen har fået til opgave af Kongehuset, at samle alle de traditionsrige eventyr i en bog til den lille nyfødte prins. En opgave, der ligger en del fra den gamle rigsarkivars meget faglitterære kompetencer.

I mellemtiden er Josefine kommet til at love, at hun, trods Bertramsens store indvendinger, vil passe de to tvillingesøstre Mille og Molly i arkivet i december. Men da eventyropgaven pludselig kommer dumpende ned fra himlen, overlader Josefine det i stedet til nisserne at passe de to piger.

Pyrus og Kandis har hver fået deres egen tryllebog af Gyldengrød. For at imponere de to tvillinger, kommer Pyrus til at trylle dem begge ind i et eventyr, hvor de bliver væk i mængden.
For at lette arbejdet med at finde pigerne igen, tryller Pyrus alle eventyrbøgerne sammen til én, men kommer ved samme lejlighed til at blande alle eventyrerne sammen til én gang rod og uorden.

Nu må Gyldengrød, Kandis og Pyrus rejse gennem alle eventyrerne, for først at finde Mille og Molly, og derefter bringe orden i alle eventyrerne igen, så de kan blive overrakt til prinsen juleaften."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
The table setting for Christmas is super important. But it can be hard to find inspiration for something cool and cozy. Therefore I have found some pictures that you can use as inspiration for your own.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)