Dagens Jule Gæst - Mette


Hej! Mit navn er Mette, jeg er 14 år gammel og jeg blogger normalt på PanicPolish. Som man nok kan se, handler den om neglelak, som er en ting, jeg interesserer mig rigtig meget for. Udover det kan jeg rigtig godt lide at se tv-serier, hvor min yndlings er How i met your mother. Jeg bor i en lille by nord for Randers, sådan rigtig ude på landet på gård og det hele. Og min far er da også landmand :b

Jeg er i dag hoppet herover for at vise mit bud på nogle simple jule negle, som de fleste kan lave. Så selv om du er ny i det med neglelak og tænker at det kan du ikke, så kan jeg trøste dig med, at de hele er lavet ved hjælp af ganske almindeligt tape!
Jeg har valgt et lave det i rød og sølv, da det for mig er julefarver, og det ser meget stilrent ud men alligevel hyggeligt. Det skal selvfølgelig siges at du kan vælge at bruge lige de farver du har lyst til :D

Jeg har brugt:
* Essie She’s pampered (rød)
* Gosh Frosted silver (sølv)
* Poshe top coat
* Tape

HOW TO

1. Læg det antal lag din grundfarve skal bruge før den dækker helt. Jeg har brugt to lag. Vær sikker på at det er helt tørt inden du går videre. Jeg har valgt at lægge et lag hurtigtørrende top coat for at få det til at tørre hurtigere.
2. Klip et stykke tape skråt over.
3.-6. Placér tre stykker tape på hver side af neglen, så der bliver dannet et juletræ i midten.
7. Mal en anden farve over, der hvor ”juletræet” er. Det gør selvfølgelig ikke noget at ramme tapen. Tæl til 10 og fjern tapen. Hvis din neglelak kræver mere end et lag så læg første lag, lad det tørre, læg andet lag, tæl til 10 og så fjern tapen.
8. Done!

Normalt ville jeg lægge et lag top coat til sidst, men da den sølv Gosh lak jeg har brugt er en tekstur lak (dvs. den har en ru sand-agtig overflade med vilje) har jeg valgt at lade være. Det er lidt et fumle arbejde at få tapen sat på, og mit blev heller ikke helt perfekt. Derfor er det vigtigt man tager sig god tid til at få det sat ordentligt på :D

Jeg har kun lavet ét juletræ, og så bare lavet sølv striber på de andre negle. De er bare lavet ved at sætte to stykker tape lodret ved siden af hinanden, med et lille mellemrum i midten og så bare gjort ligesom med juletræet - malet hen over tapen.

- Mette fra bloggen: www.panicpolish.blogspot.dk

English version:
Guest Post from another blogger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)