Dagens Julekalender - 3. Dec


Dagens Kreative Indslag
Jeg elsker virkelig at pynte op til de forskellige årstider og højtidligheder, og julen er virkelig ingen undtagelse. Jeg pynter faktisk både op til jul, men også til vinter. Derfor beholder jeg meget af pynten oppe indtil sidste dag med sne i det nye år. :D I know det er lidt crazy, men jeg elsker det altså.

Jeg har været henne og google lidt efter nogle billeder af noget jule-decor som jeg synes er super lækkert og som også kan være oppe EFTER julen er overstået. :D

Dagens TV-Julekalender: Jul på Slottet
"Engang for længe siden boede der en konge på et slot sammen med sin stab af tjenestefolk. Hans land var i krig mod nabolandet Montania, og krigen havde kostet dem mange penge.

Da Rigsråden vender hjem til slottet fra sit besøg i Montania, har han sikret fred i juletiden, mod at den tykke konge til gengæld betaler hele sin vægt i guld i krigserstatning. Rigsråden har dog i smug stjålet penge fra skattekammeret, og der er nu nærmest ingen guldmønter tilbage.

Den eneste måde hvorpå kongen nu kan tilbagebetale sin gæld, er ved at gifte sin datter, den smukke prinsesse Miamaja, bort til prinsen af Montania. Men det vil Miamaja ikke finde sig i, og sammen med tjenestepigen Sibbe låser hun sig inde på sit værelse. I mens prøver Alkymisten Astralius og nisserne på slottet desperat at finde frem til det guld, som skal redde Miamaja fra at blive gift med prinsen.

En dag ankommer en flot ung mand ved navn Valentin til slottet. Prinsesse Miamaja forelsker sig i Valentin, der udgiver sig for at være en fattig jæger. I virkeligheden er han dog prinsen af Montania, der har søgt ind på slottet i forklædning for at spionere."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
I absolutely love decorating my home for Christmas. Looking for inspiration? Then maybe these pictures will be usefull.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)