McDonald's har fået Nøglehulsmærket med deres nye burgerMacDonald's har fået Nøglehulsmærket, som er Fødevarestyrelsens pejlemærke for mad, hvor der er skåret ned på salt, sukker og fedt – og op for mængden af kostfibre, fordi de har lanceret en ny burger og wrap. Jeg fik chancen for at teste denne burger i dag.

Den jeg bestilte var GrovGrilledChicken som er en kyllingeburger med grillet kylling, rødbederelish og juliennemix. MEN! Som I kan se på billedet her nedenfor, så er det slet ikke det der var i. Kæft hvor blev jeg skuffet. Havde sådan glædet mig til denne, da jeg elsker en burger med noget spark i, og med nogle forskellige smagsoplevelser, men dette var desværre ikke den oplevelse. Der var kylling, alm. salat og dressing i. That was it! Så vil ikke anbefale denne hvis I køber den på McD i Svendborg. Øv altså. Bollen er dog lækker, men når indholdt af burgeren ikke overholder det som det burde, så føler man sig enormt snydt. Tror jeg fik den alm. kedelige grove.

Jeg skal derned igen på et tidspunkt og gøre brug af endnu et gavekort, og så må vi se om de gør det bedre der, og om de har lært at fylde det rigtige fyld i. Men måske jeg bare skulle prøve deres wrap næste gang. Men er glad for at de har lavet nogle lidt sundere alternativer. Nu er det ret sjældent jeg er på McD, men når man så er der en gang imellem, så er det rart at kunne vælge noget andet. :) Hvis de da så bare kunne give mig den rigtige. *Hahahahahha*


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)