Smukke Støvler fra Star Fashion


Har fundet de helt perfekte par læder støvler hos StarFashion! Får aldrig nogensinde råd til dem, men de er så meget de par korte støvler jeg har ledt efter i virkelig mange år. Hælen er ikke for høj, selve støvlen er ikke for høj, den er afslappet løs i modellen og så er den rund i spidsen. PERFEKT! Men desværre er den som sagt meget dyr.

Der er lidt biker-stil over den, og det elsker jeg virkelig. Jeg kan godt lide at blande det lidt rå med det feminine, så derfor har jeg ledt efter noget der minder om denne støvle længe. Jeg er endnu ikke stødt på en billigere version, som jeg kunne få råd til, og det er virkelig deprimerende. Har prøvet flere der minder lidt om, men ikke nok, og de er ikke faldet i min smag, da de ikke var "rigtige" - hvis det giver mening. :D

Men jagten går skam videre. Jeg VIL finde den perfekte støvle der passer til budgettet og som jeg kan passe og holde ud at gå med. :) Jeg giver ikke op. Ved godt at vi er ved at nærme os de varmere tider hvor denne slags støvle nok ikke ville være så oplagt at bruge, men hvis det tager lige så lang tid at finde den i en billigere version som det indtil videre har taget, så kan der godt gå nogle år endnu før den dukker op. Men derfor stopper søgningen ikke. Jeg er stædig. :D


English version:
The perfect boot for me, you see here. This is unfortunately too expensive, but I'm looking for one in a cheaper version. I do not give up. It's gonna be out there somewhere.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)