Ønsker til Stuen


Jeg har et par ønsker når det kommer til min stue. Nu hvor altanen er ved at blive gjort færdig, så sidder jeg og tænker på hvad jeg ønsker mht. hvad jeg mangler herind til eller hvad jeg gerne vil have udskiftet.

Det første jeg utroligt gerne vil have skiftet ud er min sofa. Den jeg har nu sidder man virkelig elendigt i, og jeg ønsker mig at få en der passer bedre ind i stilen. Jeg vil rigtig gerne have en grå sofa med chaiselong, da jeg ønsker mere siddeplads, men da den ikke kan blive større i bredden, så må den blive lidt længere i den ene side. Min stue er ikke så lang, men hvis jeg rykker lidt rundt på noget af det, så ville der sagtens kunne stå sådan en. Ville virkelig være lækkert med en sofa som man også kan ligge rigtig godt i. :D

Noget andet som jeg virkelig også har ønsket mig at skifte ud længe er mit spisebord. Jeg solgte det jeg havde i glas, og har nu fået mine forældres i lån. Vil så utroligt gerne have mit eget og ikke mindst nogle stole som ikke er ved at falde fra hinanden og som jeg skal bede mine gæster om at sidde MEGET stille på. Det er sku lidt pinligt.

Jeg vil gerne have det i hvidt og det skal være i en lidt feminin og landlig stil. Elsker den slags stole, som I ser på dette billede. Man kan få nogen der minder om i IKEA og det er dem jeg regner med at skulle have når den tid kommer. Bordet har jeg ikke rigtig fundet endnu, men det må meget gerne være simpelt. Ved endnu ikke hvad bordet til selve stolene koster eller hvordan det ser ud, men det er ikke aktuelt at jeg skal have det endnu, da der ikke bliver råd til det. Men derfor må man jo gerne have nogle ønsker for fremtiden. :D

Jeg har i mange mange mange år virkelig også gerne ville have en pejs. Der er en i Daells Bolighus, som jeg i flere år gerne har ville have, og mine forældre har faktisk købt lige netop denne. Jeg er skide misundelig. :P

Jeg vil dog ikke bruge den med den biobrændsel den er med, men jeg vil derimod bruge den til at have en masse stearinlys stående i, som jeg kan tænde efter behov. Det giver også varme, men jeg synes det er meget hyggeligere og mere .... sikkert i mine øjne på den måde. :D Jeg har jo lidt en svaghed for stearinlys, så det ville være oplagt. Billedet her viser meget godt hvor hyggeligt det kan blive.

Med sådan en pejs ville jeg også have muligheden for at lave specielle dekorationer der passer til årstiderne og jeg ville kunne hænge et flot spejl op over. Ihhhh! Ville så gerne have sådan en. *Hehe* Det ville være meget i min ånd. Den skulle så stå der hvor jeg har mine søjler stående nu. Hvor jeg så skulle have dem, ved jeg ikke, men det skulle jeg nok finde ud af.

Den sidste ting - som jeg faktisk har drømt om siden jeg var barn - er sådan en vindue-sofa. :D Har altid drømt om at have et stort vindue eller en lille udbygning, hvor der var en form for repos eller bred vindueskarm, som man så kunne lave om til en lille hyggelig sofa eller siddeplads. Jeg har altid gerne ville have sådan en siden jeg har set i film og på nettet, hvordan folk bruger dem som deres lille fristed, hvor de kan sidde og tegne, læse eller hvad de nu ellers har lyst til. :D

Bare sidde og nyde solen eller udsigtet. Høre fuglene synge i sommerperioderne, se den sprøde gyldne natur om efteråret, og se sneen dale så smukt og fredeligt om vinteren. Åhhhhh hvor ville det dog være en drøm. Men i min nuværende lejlighed bliver dette ikke muligt. Må blive mit næste sted hvis jeg finder et som jeg bare ikke kan sige nej til. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Jeg har også altid drømt om sådan en vinduessofa! Lige siden jeg så det på film første gang. Jeg troede bare det var mig, der er mærkelig. Hehe :D

  - Mette
  www.mettesuniverse.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahah* Nej nej. Jeg er mærkelig sammen med dig så i hvert fald :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)