Skal besøge mit andet hjem i dag - Sygehuset


Sorry for det virkelig dårlige mobilfoto. :P Men som overskriften siger, så skal jeg (igen) på sygehuset og dette "møde" er jeg især nervøs for, for det er PET scanningen og frygter for hvad de finder. De vil jo se om jeg har flere knuder i kroppen end den i min fingerknogle - og det ved jeg allerede at jeg har. Har i halsen (min struma) og så er der nogle i brysterne som de tidligere har kigget på, men de vil jo også komme til at lyse op i dag. Men derudover skulle der helst ikke være flere udover mine bruskknuder hist og her. Men dét jeg er mest bange for er at de finder noget i de allerede eksisterende knuder. Jeg vil IKKE fejle mere. Jeg har rigeligt med at skulle leve med psoriasis og struma resten af mit liv.

Så alle derude! Kryds fingre for at der ikke er noget skidt nogle steder. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin
"Tjen lidt penge på at se reklamer online via Eovendo - Brug gerne guldkoden: GIZMOAMH"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)