Månedens Favoritter - Marts


Det er virkelig evigheder siden at jeg lavede en "Månedens Favoritter" og det var i vlog-form, men da det er utroligt tidskrævende, så har jeg besluttet mig for at gøre det i blog-form. :) Så håber I vil tage godt imod disse indlæg hver måned, og I er mere end velkommende til at dele jeres ting med mig. Kunne jo være jeg også kunne få øjnene op for ting, jeg ikke kendte til eller som jeg endnu ikke har testet. :D

Skønhedsrelaterede
* Mest brugte makeup
Har helt klart været min foundation fra Manhattan Clearface. De har lavet om, så man ikke længere kan få den alm. foundation, men nu kun kan få en BB-creme, og det er noget der virkelig irriterer mig, for den er så fedtet og ulækker at påføre i ansigtet, og jeg bliver så ulækker fedtet i løbet af ingen tid. Så jeg håber virkelig at de går tilbage til den gamle lette foundation på et tidspunkt, for det er den eneste foundation jeg har været 100% tilfreds med, når det kommer til urenheder og min psoriasis. Så håber jeg har nok i den sidste tube jeg har, indtil de laver det om eller jeg finder noget der er lige så godt.

* Lakken jeg har brugt mest
Brugte ikke så meget lak i starten af marts, men den sidste del af måneden har jeg mest brugt GOSH Frosted SoftBlue. Den er super fin pastel blå og så synes jeg at den "grynede" overflade er et lækkert touch. Den holder desværre ikke så længe, men den er super fin så længe den gør. :D Perfekt forårs-lak.

* Mine oftest brugte par sko
Det har helt sikkert været mine mange forskellige sneakers i forskellige farver. :D Jeg har efterhånden et par stykker og jeg elsker, at jeg ikke er nødsaget til at have et par kedelige sorte på, men derimod kan spice hverdagen lidt op med stærke farver. Det er ikke fordi jeg ikke har pæne sorte sko med hæl, men jeg går bare bedst i behagelige sko.

* Den beklædningsdel jeg har brugt mest
Udover mine sorte bukser, så har det nok været enten mit sommertørklæde med de skønne farver og sommerfuglene og her i slutningen af marts har det været mit nye mørkeblå tørklæde med ræve. Det er nok de to jeg kommer til at gå mest med i foråret og sommerperioden da de er så super fine. :D

* Når jeg har forkælet mig selv
Så har jeg smidt en ansigtsmaske på. Det har oftest været en muddermaske og det har været forskellige da jeg efterhånden har et par stykker at vælge imellem. :D Jeg elsker følelsen af at det er fugtigt og koldt til at starte med og når den så tørre så strammer det godt i kinderne. :D Når man så vasker den af efterlader man huden super lækker og blød, og det er så skøn en følelse. Burde gøre det noget oftere, men ikke altid man har tid til det. :)

* Har duftet mest af
Siden jeg fik Medina's "Jalousi" hjem, så har jeg brugt den stort set hver dag. Både for at se hvordan den duftede på mig, men også for at prøve noget nyt.

* I badet
Jeg har gerne ville bruge min saltscrub mere i sidste måned, men hver gang jeg har tænkt på det, så har jeg ikke haft så længe til mit bad som jeg troede. Derfor har det faktisk kun været det sædvanlige jeg har brugt, men siden Elvital kom ud med en ny shampoo og balsam, så har det været den jeg har brugt stort set hver dag. Der er tale om "Fibralogy" som er en blå flaske med lyserøde detaljer. Super skøn duft og håret bliver så lækkert af det. Det er faktisk Elvital som jeg bruger mest, når det kommer til shampoo og balsam og det er nogle forskellige jeg bruger - alt efter hvilken duft jeg ønsker den pågældende periode. Det er ikke det billigste, men når de er på tilbud så køber jeg dem.

* Mit skønhedstip til jer derude
Jeg har sidste måned gået meget med tørklæder (ikke nogen stor overraskelse) og det jeg har gjort er, at jeg har sprayet min parfume på mine tørklæder, så jeg har kunne gå og dufte til og af det hele dagen. Super fin måde at beholde duften, da man ofte "afdufter" sig selv i løbet af en dag.


Det blandede
* Bedst sete film
Har faktisk ikke rigtig set så mange film i denne måned, så det har ikke været så svært at finde den bedste. :P Den eneste der har sat sig på min nethinde var "Rise of the Planet of the Apes" som virkelig er en fed film.

* Serie jeg især har været bidt af
Som nogle af jer nok ved, så ser jeg UTROLIGT mange serier, og det kan være svært at finde rundt i til tider når de holder pauser osv. MEN! De to serier som jeg har været specielt spændt over i den sidste måned har været "Grimm" og "Being Human". De har været utroligt spændende og man sidder altid med en hungren efter det næste afsnit, og så kan en uge virkelig gå langsomt. :P

* Snack jeg har cravet
Puuuha... Den har været lidt slem, for det har helt sikkert været chokolade i alle former. Ved ikke lige hvorfor sidste måned var så slem med lige netop dette, men det er nok det psykiske der har spillet ind der.

* Den bog jeg har slugt råt
Jeg har været virkelig dårlig til at få læst, og har haft en bog liggende i virkelig mange måneder, men jeg tog den frem igen her i marts og jeg har langt om længe fået læst lidt mere. Jeg nåede dog ikke at få den læst færdig, men nu har den da i det mindst fanget mig igen. Det er den andensidste bog i serien "House of Night" og det er lidt trist at tænke på at også den serie snart er slut. Jeg færdiggjorde serien "The Morganville Vampires" i starten af året og det har været lidt trist at den ikke fortsætter. Men god afslutning den fik. Dette håber jeg selvfølgelig også at denne gør. Men sidste bog udkommer først en gang til efteråret, så der går lige lidt tid før jeg skal vinke farvel til den også. Men jeg har utroligt mange bøger liggende som jeg ikke har fået læst endnu, så kommer ikke til at kede mig. :D

* Når hjemmet skulle dufte godt
Jeg har brugt meget rumspray i marts måned efter mine ugentlige rengøringer, og det har været den fra Air Wick som jeg især har som min favorit. Duften hedder "Cotton Breeze". Den er så frisk og så lækker at alt bare dufter rent når den er blevet sprøjtet ud i rummene. Elsker den afslutning på en rengøring. :P
Derudover så har jeg også brugt duftlys, og her er det nogen som jeg faldt over i Føtex for længe siden - desværre har de dem ikke længere - og det er fyrfadslys og et bloklys med duften af "Sandalwood". Det er simpelthen en SKØN duft og den kan gå til alle årstider. Så det irriterer mig at de ikke længere har det. Ved dog at jeg kan finde nogen alla andre steder, men de dufter ikke helt af det samme. Så det er pænt irriterende. Men sådan er livet. :P

* Min ørehænger
Den mest hørte sang i marts var faktisk Medina's "Jalousi". Jeg er ikke fan af hende, men sangen er utroligt vanedannende. :P

* Det jeg har spist mest
Kyllingbryst med grøntsager. Ikke ligefrem det mest inspirerende, men det er hvad der har været råd til udover kartoffelmos med bacon. Sådan er det når man er udfordret økonomisk. /: Håber dog at jeg får mulighed for at få flere lækre salater i de kommende måneder. Om det så er grønne salater, pastasalater eller kartoffelsalater. Savner det virkelig!

* Bedste gadget
Det har ikke været helt nemt at vælge, da det kan være mange forskellige ting. Det kan være et cover, mit kamera osv, men tror at jeg tager den mest brugte gadget denne gang, og det er min mobiltelefon. Jeg har brugt den meget mere i marts end de forrige måneder. Nok fordi jeg har fundet en masse apps, som har gjort at jeg kunne undlade at sidde på computeren hele tiden, og så har jeg været meget hjemmefra, så den har været meget brugt. Og mht. mine apps, så kommer der et indlæg om dem inden så forfærdelig længe. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin
"Tjen lidt penge på at se reklamer online via Eovendo - Brug gerne guldkoden: GIZMOAMH"

2 kommentarer:

  1. Fin i de at lave det i blogform - et billede af produkterne ville dog være rart :) Ved jo du er god til det med de billeder :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var også meningen men løb tør for tid i dag. /:

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)