De Perfekte Cocktail Glas


Jeg har i virkelig mange år ledt efter de perfekte drinksglas, og har egentlig også været stødt på dem nogle gange, men jeg har bare aldrig kunne få fingrene i dem. Så da barlife.dk gav mig chancen for at forkæle mig selv via deres onlineshop, så røg disse med det samme i kurven og sendt hjem til mig. Jeg købte nogen sidste år i Søstrene Grene som er meget lavere end disse, og dem ser jeg mere som Bailey-glas, så jeg er glad for at jeg har fået disse.

De vil ikke kun blive brugt til fest, men også til hverdag, da det er de perfekte drikkeglas også. De er også super fine til øl, så disse kan bruges til rigtig mange ting. Så dem vil jeg klart anbefale andre at anskaffe sig. Og så er de jo super smukke at se på også, og det er jo bare en kæmpe bonus.

Udover disse lækre glas, så fik jeg også lige lidt smarte sugerør med. Disse er helt klare og super tynde. Elsker at de ikke har den normale størrelse og at de stadig er lange. Vil super gerne også have nogle af de helt store og tykke sugerør, men det må blive næste gang. Disse er så perfekte til smarte drinks og jeg kan så godt lide at man bruger et par stykker af gangen. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)