Jeg vil gå gerne til en Sommer Fest


Håber meget at der bliver arrangeret noget fest her til sommer. Havde jo lidt håbet på at jeg fik muligheden for at holde min 30 års fødselsdagsfest her i maj måned, men det bliver der desværre ikke råd til. Det kunne ellers være SUPER fedt at gøre noget specielt og eventuelt få fx. Grunk Event til at sørge for det hele. Man kan få dem til at stable en fest der når skyerne på benene eller komme med tilbud på fede events osv. De skriver selv:

"Vi arbejder med udvikling og produktion af fester, receptioner, firmafester, spektakulære events og festivaler. Endvidere udbyder vi hvert år forskellige stærke Julefrokost koncepter på attraktive locations.
Hos Grunk Eventarrangør finder du løbende eksklusive incentives / Hospitality events og VIP arrangementer til koncerter, fodbold og teaterforestillinger."

Jeg kunne i hvert fald godt forestille mig, at de kunne arrangere et brag af en fest hvis jeg skulle holde en i anledning af min fødselsdag. Det kunne være så fedt hvis det så blev en udendørs-fest. Måske endda nede på græsset her hvor jeg bor, eller i et fedt forsamlingshus. Det er i hvert fald en fed måde på at lave noget anderledes og uventet.

De går især meget op i at gøre folk opmærksomme på deres Julefrokoster i København. De skulle eftersigende være nogle fede og uforglemmelige fester. Det er alt fra tema, mad/drikke, underholdning og dekoration de står for. Så det kunne jo ikke være mere nemt. Måske I skulle have dem til at arrangere den næste store fest?


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)