Ildelugtene Kattebakke GÅ VÆK!


En katteejer som mig, der har en hankat (og det er især disse), kan til tider godt have store problemer med en ildelugtende kattebakke. Især hankat-urin kan være dræbende og det er en virkelig tung sky at gå ind i, hvis man ikke lige er vant til duften. Jeg får dog ros for at her ikke lugter af kat og kattebakke, og det er virkelig også noget jeg arbejder for at undgå.

Jeg går meget op i at sørge for at kattebakken lugter mindst muligt. Jeg kender ikke noget værre end en kattebakke der lugter langt væk, og hvor lugten som sådan ikke rigtig forsvinder selvom man tømmer den osv. Jeg er gået over til at bruge nogle produkter der enten fjerner eller kamuflerer lugten. Og her kommer dette kattebakke-drys ind i billedet.

Jeg bruger enten spray eller strøelse når jeg sorterer/tømmer Cosmo's kattebakke, og dette gør jeg hver gang. Jeg kan godt finde på at drysse lidt på hvis han virkelig har lagt en bombe, men ellers er det hver gang den skal renses.

Disse tre på billedet er købt i MaxiZoo (og de er på tilbud lige i øjeblikket hvor I sparer næsten 50%) og det er første gang jeg prøver dem. Jeg er vild med at der er omkring 6-8 forskellige duftvarianter, og jeg skal på længere sigt prøve dem alle, men disse 3 "starter" jeg ud med.

Jeg er faktisk overrasket over hvor skønne disse dufte er, og jeg kan forestille mig at det er rart at komme ind i en velduftende kattebakke for at ordne det man nu skal. *Hahahahah* Jeg sætter i hvert fald stor pris på at mit eget badeværelse dufter godt når jeg kommer derud. :D

Før (altså jeg har det stadig og bruger det stadig) brugte jeg denne pulver og især sprayen fra ZooPlus. Disse købte jeg for første gang da jeg købte Cosmo's nye store kattebakke. Jeg er især vild med sprayen, og den dufter virkelig godt. Jeg vil ikke slippe denne, så jeg vil nok købe den igen og igen. Men det er lækkert at kunne skifte mellem spray og pulver.

Pulveret her er ikke min store favorit, men det dufter alligevel bedre end kattebakke, så jeg har brugt den flittigt. Den er til gengæld billigere end de andre, så hvis de ikke er på tilbud når jeg løber tør, så er det nok denne jeg køber i stedet for i nødstilfælde. Men nu har jeg til lidt tid. :P

Forskellen på de øverste og den nederste strøelse kan I se på billedet herunder. De øverste er i en meget fin pulverform, hvorimod den nederste er meget grovkornet. Derfor foretrækker jeg de øverste og lidt dyrere.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Skal prøves har en han kat. Han er godt nok kastereret men kan nu lugte det alligevel

    SvarSlet
    Svar
    1. Cosmo er også blevet fikset, men ja prøv det :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)