En lidt anderledes læsning end normalt


Jeg elsker at læse når jeg kan finde tid til det, og normalt er det fantasy, romaner eller krimier, men jeg vandt serien "Fifty Shades" sommeren sidste år - Jeg har endnu ikke har fået taget mig sammen til at læse dem - som jeg skal igang med på et tidspunkt. Det er lidt anderledes bøger end dem jeg normalt læser, og det gør det lidt spændende for mig. :) Har dog hørt at de ikke er så slibrige, som jeg faktisk havde håbet på. Når det kommer til de lidt mere frække og erotiske bøger, så forventer jeg faktisk at det er nogen der kan gøre noget en lidt opstemt. *Hehe* Men det skulle de ikke rigtig gøre. Men læses skal de dog alligevel.

Men jeg har så fået fingrene i disse to bøger fra sinful.dk som jeg har læst lidt i i løbet af de sidste par uger.

Den første jeg læste var "Prøverummet" af Lotte Garbers. Den overraskede mig faktisk en del, for den er hen af det jeg havde forventet. Super frække små historier og det var noget som godt kunne få min fantasi lidt igang. :P Desværre stoppede de ret hurtigt i det mest spændende, og det synes jeg er lidt synd. Selvfølgelig er det en fordel når det kommer til det med at fantasere sig til slutningen, men øøøøv hvor ville jeg gerne have haft noget mere. :P Men den kan jeg klart anbefale jer hvis I skulle sidde derude og trænger til lidt anderledes læsning.

Den anden er "Et kød" af Kristina Stoltz og er slet ikke var hvad jeg havde regnet med. Historierne er lidt mere særpræget, og det er ikke noget der kan få mig op og køre. Nærmere rynke på næsen, for historierne er ... meget specielle. Sex med slanger, gammel/ung og tja.... ikke lige mig. Men sjov læsning er det da. Vil ikke anbefale den, medmindre I selv er til de lidt mere sære fantasier. :)

Ser frem til at prøve flere af denne slags bøger.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

2 kommentarer:

  1. Jeg er HELT vildt med 50 shades ;)
    Synes den første er fyldt med ting der virkelig sætter tankerne igang og eftersom jeg aldrig har læst sådan noget før, så sad jeg og fniste KONSTANT! Nøøøj hvor jeg synes Christian grey er en lækkerbisken deri!! Nu sidder jeg med et smil igen haha!
    I 2eren og 3eren er der dog mere dybte i selve historien og der skrues lidt ned på beskrivelsen af lagengymnastikken, men det er klart blevet nogle af mine favoritter!

    Nu må jeg vidst hive bogen frem senere og hilse på mr. Grey ;)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)