Foxy Sokker

Jeg er typen der godt kan finde på at have nogle totalt crazy strømper på, bare for at bryde normen lidt. Og jeg synes virkelig det er kedeligt altid at have sorte strømper på, så når jeg finder strømper som disse - som ovenikøbet er med ræve (PERFEKT) - så kan jeg altså ikke lade være.

De er simpelthen så hyggelige. :D Og så er det faktisk først når man tager sine sko af fx at man ser at det er ræve. Ellers er strømpen bare ensfarvet eller stribet. Ja jeg kunne altså ikke stå for dem. Og de kan - som I kan se - fåes i Tiger. :D Der er også andre dyre-strømper, så hvis I også synes de er sjove, så er det da et kig værd.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)