Nyt køb - Den Perfekte Gå-i-byen Taske


Jeg har før skrevet et indlæg, om det med at jeg godt kunne bruge en lille skuldertaske, til når jeg skal i byen osv, da det er pænt irriterende at skulle slæbe rundt på min håndtaske hele tiden. Man har ikke rigtig begge hænder fri så man både kan holde sin drink, telefon og en mulig lækker fyr i hånden. :P Så jeg har længe ledt efter den perfekte taske til netop dette formål, og jeg tror sku jeg har fundet den.
For mit gavekort denne gang, valgte jeg denne skønne lille skuldertaske. Den er en smule større end jeg havde håbet, men tror nu alligevel det bliver en god størrelse. Der er plads til "by-makeup-pungen", lidt mundskyl, desinfektionsmiddel, visitkort, nøgler, mobilen, lidt kort og nogle mønter. Og så er der endda stadig lidt plads. :) Og så er den med skulderrem så man ikke skal sidde med den i hånden. Selvfølgelig skal man jo så passe på med folk og deres lange fingre når man er i byen, og den sidder på siden af en eller nærmere ryggen, men så er det godt at der er små rum til kontanter, kort osv så det er lidt mere skjult.

Jeg ser frem til at prøve den af i hvert fald. :) Om det så bliver en tur i byen eller en anden lille udflugt, så skal den i hvert fald testes. Så nu kan jeg langt om længe lade min håndtaske være herhjemme, og tage min nye lille skønhed med. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)