Kan Kimovi blive den hudserie der redder min hud?

Jeg bliver dagligt påmindet om mit problem med min hud (læs indlægget om det hvis I ønsker at få det genopfrisket), og det er virkelig ikke sjovt, og det bliver sværere og sværere at ignorere hånen og de grimme ord man bliver kaldt. Ja jeg ved godt, at jeg har psoriasis og jeg skal leve med det resten af livet og at jeg ikke er køn, så mener selv det er straf nok fra mine gener, og har altså ikke brug for, at folk skal blive ved med at fortælle hvor ulækkert og grimt det ser ud. Det er svært nok i forvejen.

Jeg misunder da folk med fejlfri og blød hud, men det hjælper mig ikke på nogen måde, for jeg får det aldrig. Jeg har prøvet alverdens cremer, strålebehandlinger og andre former for receptpligtig medicin, men intet har hjulpet, da jeg oveni denne hudsygdom også skal slås med Struma resten af mine dage. De to sygdomme fungerer bare ikke sammen, og derfor vil min psoriasis altid være i udbrud.

Jeg har som sagt prøvet rigtig mange ting, og også produkter der indeholder ting fra det Døde hav, men uden held, samt produkter fra Raunsborg, som folk roser til skyerne - men intet af det har fungeret for mig. Det er virkelig deprimerende, og man har virkelig lyst til at opgive håbet om, at man en dag bare får det lidt ned i skæl-stadiet.

Jeg har så lige læst lidt om hudplejeserien Kimovi, som skulle være ret ny på markedet. Det skulle have vist sig at have været effektiv mod mange typer af hudproblemer. Det er alt fra irriteret, tør og solskoldet hud, så det ville da være perfekt til her om sommeren, hvor mange nægter at bruge solcreme, og derfor må tage straffen for det via en skoldning. Så tænkte at det var oplagt at sprede budskabet her på bloggen. Jeg er selv blevet skoldet i sidste weekend, og jeg bruger meget after-sun for at dulme rødmen og smerterne. :P Jeg er nemlig heller ikke for smart til at huske den solcreme der.

Det lyder meget lovende det hele, så ville da ikke have noget imod at teste nogle af deres produkter, og derfor har jeg også tænkt mig at ansøge om at blive en del af deres testpanel. Kunne jo være at man var heldig. :) Det der er lidt specielt ved denne hudplejeserie er at den indeholder en Afrikansk plante der hedder "Kigelia Africana", som har haft en dokumenteret effekt på mange hudlidelser. Så det kunne jo være at den kunne hjælpe på min psoriasis en smule, og måske endda min acne som jeg har fået pga. min psoriasis. Ville virkelig være lækkert. Så mailen til dem skal skrives med det samme. :)

Tjek det selv ud hvis det skulle have en interesse.

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)