Syndige Sommer Fornøjelser

Jeg har faktisk ikke så mange "Fy Fy"-fornøjelser når det kommer til sommeren, men der er nu et par stykker alligevel. :P Jeg kunne sagtens have nævnt ting som Ananas, isvand og sådanne ting, men det er jo ikke skidt ting, så dem har jeg valgt ikke at nævne. Men derimod fortæller jeg jer om de ting der er knapt så sunde, og i nogen's mening ikke godt for mig. ;)

Den første ting er helt klart alkoholiseret bobler. :D Jeg har en svaghed for Somersby og Mokaï her når vejret bliver varmere. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes virkelig disse ting egner sig perfekt til sommeren og det er så dejligt forfriskende. Og jeg skal meget prøve de nye Somersby der udkommer i forretningerne her i Maj. Har hørt de skulle være rigtig gode, så dem skal jeg altså teste.

En anden ting er flødeis. Mmmmmm... Sådan en god gang vaffel-is med kugler. Det er sku lækkert. :D Dette er dog ikke noget jeg får ret meget af, da jeg ikke rigtig har råd til den fornøjelse, men hold nu op hvor er det dog bare en sommer-must-have som jeg mindst én gang om sommeren skal have. Sidste år fik jeg ikke en vaffel-is, så i år vil jeg altså have en. :D

Det er efterhånden nogle år siden jeg har været på café, men det er en af de ting som jeg virkelig føler hører sommeren til. Det er godt vejr, folk tager på café og hygger sig sammen med hinanden, og byen summer af liv. Åååhhh... hvor jeg dog savner det! Håber der bliver mulighed for det i år. Bare én lille gang. :) Kunne være så hyggeligt.

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)