Jeg vil gerne nyde musik i solen

Jeg er så irriteret på mig selv, for jeg har tilsyneladende smidt alle mine headsets ud da jeg fik mine store hørebøffer hjem. Satme ikke særligt smart. /: For jeg gider ikke rende rundt med sådan et par store moppedrenge på hovedet når jeg ligger og tager sol eller går rundt i byen. Øv altså.

Jeg har været henne og kigge på nogle headsets på nettet, men jeg vil bare gerne have nogen med mønster denne gang. Er lidt træt af de kedelige ensfarvede. Har fundet nogen hvor der er en lille detalje på selve earbud'en (den du putter i øret), men det er bare ikke helt det jeg søger. Vil gerne have nogen der er mønstret. Og ved I hvad? Fandt de fedeste på soundpod.dk, men dem jeg gerne vil have er udsolgt. *Græder snot* De er ellers bare så super fede!
Ja jeg vil altså ikke kunne vælge imellem dem. :P Vil have alle tre. Eller måske mest de to sidste, men det par med leopard er altså også bare super fede. Ihhh det ville satme blive svært hvis jeg kun skulle vælge ét sæt. /: Øv altså. Men valget er nemt lige nu, for de er udsolgt. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)