Sikke en skøn dag det har været

Sov alt alt alt for længe i dag, men tænkte at det ikke gjorde det store. Har da fået nået alt det jeg skulle, og tilmed siddet nede på græsset og hygget. *Hehe* Og selvfølgelig er det også blevet til lidt billeder fra vores timer dernede. Vi kan jo ikke lade være. :P

Men jeg har da fået lavet lidt praktisk såsom at få lagt tøj sammen, ryddet lidt op, fået fjernet døren i stuen osv osv osv. OG! Så fik jeg også lige solgt nogle malerier. Håber den nye ejer bliver glad for dem. De stod jo bare og samlede støv bag min dør herhjemme. :) Så nu er de kommet videre til et nyt hjem.

Lige nu sidder Cathrine og jeg og smelter. Vi kan ikke holde til varmen. Hvad med jer? Har I nydt dagen?


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)