Min Mobil - HTC One

Hvis man skal tro på anmelderne osv på nettet og i bladene så er HTC One nok den mest prisvindende og anmelderroste smartphone i 2013. Jeg må nok indrømme at jeg må give dem ret. Jeg har efterhånden haft et par stykker og denne er klart min favorit af dem alle. Den har så mange lækre funktioner og så er selve designet af telefonen virkelig lækkert.

Lige lidt hurtige facts om den inden vi går igang med den længere beskrivelse af den. :D
* Størrelsen er 137,4 x 68,2 x 9,3 mm
* Vejer 143 g
* 4,7" skærm (fuld HD 1080p)
* Platformen er Android™ med HTC Sense™
* Bruger micro SIM
* 32 GB hukommelse
* Frontkameraet er på 2,1 MP
* Det andet kamera er på 4 MP, men pga. 2.0 blænde og en brændvidde på 28 mm, så bliver billederne fantastiske!
* Videooptagelse er i fuld HD

Kameraet er med UltraPixels, hvilket betyder at man kan trykke med på udløserknappen, og så tager den automatisk op til 20 billeder og optager en 3-sekunders video – dette giver et levende billede. Det synes jeg sku er skide smart, og det var faktisk noget jeg opdagede ved et uheld en dag.
Kameraet indfanger også 300 % mere lys og det gør at billederne kan blive super flotte uden redigering. Jeg oplever mere klarhed med flere detaljer og bedre kontrast på billederne når jeg tager med mobilen. Så er man klar til at dele billederne med det samme uden liiiige at skulle ændre lidt på det.

Den er lavet i ét stykke unibody aluminium med Gorilla Glas®2, som sikrer at skærmen er modstandsdygtig overfor ridser. Dog har jeg valgt at have skærmbeskytter på, for jeg vil gerne være dobbeltsikker på at der ikke kommer nogle ridser i skærmen. Der er ikke noget mere irriterende. Og det kan godt være at det gorilla glas skulle undgå det, men jeg har flere gange set at det godt kan lade sig gøre alligevel. :P

Lyden i telefonen er også virkelig lækker og det er pga. BoomSound™. Om det er musik eller videoer på YouTube, så er lyden skarp og tydelig og så er der en lækker bas i den også. :D Så ingen skrattende lyd her længere.
Udover en super lækker afspilning af lyd, så har de også sørget for at indbygge 2 mikrofoner, som gør at selvom du står i et rum med mange mennesker, så er det lyden foran kameraet der bliver forstærket og resten siet lidt fra. De kalder det for Sense Voice™.

Jeg har før skrevet et indlæg hvor jeg fortæller om mine apps osv, og der nævner jeg også deres BlinkFeed™, som er en form for startskærm på telefonen, hvor man bliver opdateret via sine Sociale Medier, nyheder, mails osv. Alt det man gerne til opdateres med. De ligger som på en Windows 8 skærm. Smart og det er lige til, men jeg har ikke rigtig valgt at bruge den. Jeg blev bare super forvirret, da jeg bruger så mange ting, så telefonen holdt aldrig kæft. :P Derfor har jeg valgt at slå den fra og bruge den alm. startside hvor man selv vælger det der ligger fremme.

Når det kommer til tilbehøret, så har jeg 3 favoritter til min HTC One. Det første er mit fantastiske Cover, som I også kan se på billedet her. Jeg er simpelthen så glad for det - især fordi det er med min egen personlige stil som jeg bruger stort set alle steder på nettet nu, samt selvfølgelig på telefonen via cover og wallpaper, og så er mit hjem også ved at blive "smittet" af det. :D *Hehe* Elsker det virkelig.

Derudover så er der min Powerbank, som desværre ikke virkede som lovet, men har fået nogle nye hjem som jeg har testet. Og sidst men ikke mindst, så er der min absolutte skønne Højtaler. Love love love! :D

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)