Når du har brug for en læge udenfor åbningstiderne


Hold nu op hvor har jeg tænkt meget på dette efter jeg kom hjem fra sygehuset. Det faktum at lægerne jo ikke rigtig har så længe åben, og at det kan være pisse besværligt at komme igennem til en læge igennem lægevagten på telefon. Jeg har før stået med voldsomme smerter og havde brug for en læge, og da jeg endelig kom igennem på telefon så kunne de ikke hjælpe da den sidste læge var gået hjem til midnat. Ikke imponeret af det system. Og jeg ved ikke om jeg muligvis vågner op i nat og har brug for at få kontakt til en læge.

I den forbindelse er der netop nu kommet et supplement til det danske sundhedssystem - nemlig Online Læge Rådgivning. Man kan komme i kontakt med en læge hvis man er i tvivl om noget eller hvis man har brug for en second opinion. Det kan være bekymring der opstår i løbet af aftenen og man har brug for at komme hurtigt i kontakt med en læge. Det kan også være receptfornyelse hvis man ikke lige har nået det inden for åbningstiden. Det er da pisse smart! Det har jeg i hvert fald godt kunne bruge nogle gange. :)

Nu håber jeg selvfølgelig ikke at jeg får brug for dette i aften eller dagene der kommer, men det er da lidt beroligende at vide at muligheden er der. :) Jeg synes i hvert fald at det er super smart. Så det er da værd at overveje hvis man er "ude og skide" fordi ens egen læge har lukket.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)